BAŞKAN ERCENGİZ’DEN ENGELLİ GENÇ’E TEKERLEKLİ SANDALYE

YAŞAM 06.09.2016 - 15:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4730+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN ENGELLİ GENÇ’E TEKERLEKLİ SANDALYE

Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz, engelli gence tekerlekli sandalye hediye etti.
Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında kentimizde bulunan engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata katılımını artırmak, onları toplumun bireyi haline getirmek amacıyla Burdur Belediyesi tarafından çalışmalar hızla devam ediyor. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Meral Burhaver’i simli engelli genci evinde ziyaret ederek ihtiyacı olan tekerlekli sandalye hediye etti. tekerlekli sandalye ihtiyacı için kendisine destek de bulunan Başkan Erceangiz’e teşekür eden engelli genç kendisinin bu tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu temel ihtiyaçlarını görmesinde yardımcı olacağını söyledi. Başkan Ercengiz’in ilgisinin kendisini mutlu ettiğini dile getirdi. Meral Burhaver'in babası Muzaffer Burhaver Başkan Ercengiz'e teşekkür etti.  Burdur’da engelli vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli şekilde gezebildiğini ifade eden Başkan Ercengiz, “Engelli yurttaşlarımıza sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak, insanlık görevimiz olduğu gibi önemli toplumsal sorumluluklarımızdan. Bu nedenle engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun olarak kaldırım yenileme çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanında engelli aracı şarj istasyonlarımız hizmet veriyor. Herkesin birer engelli adayı olduğunu unutmamalıyız.” diye konuştu.    
Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz, engelli gence tekerlekli sandalye hediye etti.

Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında kentimizde bulunan engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata katılımını artırmak, onları toplumun bireyi haline getirmek amacıyla Burdur Belediyesi tarafından çalışmalar hızla devam ediyor.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Meral Burhaver’i simli engelli genci evinde ziyaret ederek ihtiyacı olan tekerlekli sandalye hediye etti. tekerlekli sandalye ihtiyacı için kendisine destek de bulunan Başkan Erceangiz’e teşekür eden engelli genç kendisinin bu tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu temel ihtiyaçlarını görmesinde yardımcı olacağını söyledi. Başkan Ercengiz’in ilgisinin kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.

Meral Burhaver'in babası Muzaffer Burhaver Başkan Ercengiz'e teşekkür etti. 

Burdur’da engelli vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli şekilde gezebildiğini ifade eden Başkan Ercengiz, “Engelli yurttaşlarımıza sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak, insanlık görevimiz olduğu gibi önemli toplumsal sorumluluklarımızdan. Bu nedenle engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun olarak kaldırım yenileme çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanında engelli aracı şarj istasyonlarımız hizmet veriyor. Herkesin birer engelli adayı olduğunu unutmamalıyız.” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.