ÖZÇELİK, DOĞALĞAZ DA SORUNUN ÇÖZÜMÜNE EL ATTI

YAŞAM 26.09.2016 - 11:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4157+ kez okundu.
 

ÖZÇELİK, DOĞALĞAZ DA SORUNUN ÇÖZÜMÜNE EL ATTI

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Burdur' Merkez, Bucak ve Gölhisar İlçemizde yaşanan doğalgaz sıkıntılarının Torosgaz yetkilileri ile görüştü.
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Burdur' Merkezde,Bucak İlçemizde ve Gölhisar İlçemizde yaşanan doğalgaz sıkıntılarının bir an önce giderilmesi için Torosgaz Burdur Şubesini ziyaret etti. Özçelik buradaki çalışmaların ardından konu ile ilgili olarak; Açıklama yaptı.  Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, yaklaşan kış mevsimi öncesinde Burdur İl Merkezinde Yaklaşık 200 Bina Bağlantısı tamamlanamayan doğalgaz bağlantılarından dolayı ve Bucak İlçemizde Doğalgaz Götürülecek mahalleler ve Gölhisar İlçemize Denizli Üzerinden Gelecek Ana Bağlantı dolayısıyla vatandaşlardan çok şikayet aldığını ve şikayetlerin giderilmesi için asıl konunun muhattabı olan Torosgaz yetkilileri ile Geçen Hafta İçerisinde Defalarca görüştüğünü, Yaklaşık Bir Yıldırda Torosgazın Problemlerini Çözmek İçin de EPDK Başkanı İle Birçok Defa Görüşerek Yardımcı Olunmasını belirttiğini ifade Etti. Özçelik, "Vatandaşlarımızın şikayetleri üzerine problemleri çözmek ve kış ayında doğalgaz sorunu yaşamamak için Delta Grup yönetim kurulu Başkanı aynı zamanda Torosgaz Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Güven, Seltan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erdemci ve Torosgaz Genel Müdürü Oktay Küp'ü telefonla arayarak görüşmelerde bulundum. Bu konuda dilekçe vererek, yapılması gerekenler ve gelen şikayetler hakkında yetkililerle görüşmeler yaptım. Sorunların en kısa sürede çözülmesi için elimizden gelen tüm yardımda da bulunacağımızı ifade ettim." diye konuştu. Bu Hafta İçinde Çalışmalara Başlanacağı Sözünü Alan Özçelik, Çalışmalara Başlanmaması Halinde Enerji Bakanımıza Konuyu İntikal Ettireceğini İfade Etti.
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Burdur' Merkez, Bucak ve Gölhisar İlçemizde yaşanan doğalgaz sıkıntılarının Torosgaz yetkilileri ile görüştü.

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Burdur' Merkezde,Bucak İlçemizde ve Gölhisar İlçemizde yaşanan doğalgaz sıkıntılarının bir an önce giderilmesi için Torosgaz Burdur Şubesini ziyaret etti. Özçelik buradaki çalışmaların ardından konu ile ilgili olarak; Açıklama yaptı.  Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, yaklaşan kış mevsimi öncesinde Burdur İl Merkezinde Yaklaşık 200 Bina Bağlantısı tamamlanamayan doğalgaz bağlantılarından dolayı ve Bucak İlçemizde Doğalgaz Götürülecek mahalleler ve Gölhisar İlçemize Denizli Üzerinden Gelecek Ana Bağlantı dolayısıyla vatandaşlardan çok şikayet aldığını ve şikayetlerin giderilmesi için asıl konunun muhattabı olan Torosgaz yetkilileri ile Geçen Hafta İçerisinde Defalarca görüştüğünü, Yaklaşık Bir Yıldırda Torosgazın Problemlerini Çözmek İçin de EPDK Başkanı İle Birçok Defa Görüşerek Yardımcı Olunmasını belirttiğini ifade Etti.

Özçelik, "Vatandaşlarımızın şikayetleri üzerine problemleri çözmek ve kış ayında doğalgaz sorunu yaşamamak için Delta Grup yönetim kurulu Başkanı aynı zamanda Torosgaz Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Güven, Seltan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erdemci ve Torosgaz Genel Müdürü Oktay Küp'ü telefonla arayarak görüşmelerde bulundum. Bu konuda dilekçe vererek, yapılması gerekenler ve gelen şikayetler hakkında yetkililerle görüşmeler yaptım. Sorunların en kısa sürede çözülmesi için elimizden gelen tüm yardımda da bulunacağımızı ifade ettim." diye konuştu.

Bu Hafta İçinde Çalışmalara Başlanacağı Sözünü Alan Özçelik, Çalışmalara Başlanmaması Halinde Enerji Bakanımıza Konuyu İntikal Ettireceğini İfade Etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.