VALİ YILMAZ ŞEHİT AİLESİ’NİN DÜĞÜNÜNE KATILDI.

YAŞAM 09.10.2016 - 11:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3547+ kez okundu.
 

VALİ YILMAZ ŞEHİT AİLESİ’NİN DÜĞÜNÜNE KATILDI.

Burdur Vali’si Şerif Yılmaz, Tefenni İlçesinde Şehit Serkan Altay’ın kardeşi Yunus’un düğün törenine katıldı.
Şehit Serkan Altay’ın kardeşi Yunus Altay’ın düğün törenine katılarak, şehit ailesini yalnız bırakmadı. Vali Yılmaz, şehidimizin anne ve babasına hayırlı olsun dileklerini iletti.     Vali Yılmaz, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada; “Şehitlerimize olan minnet borcumuzu ödeyemeyiz belki ama, en azından onların emaneti olan ailelerine her zaman sahip çıkmak için elimizden gelen gayreti Devletimiz ve bizler göstermeye çalışacağız diyen Vali Yılmaz, bugünde şehidimizin kardeşinin düğününe katılarak şehit ailemizin yanlarında olmak istedik. Bu vesileyle genç çiftlere mutluluklar diliyorum, ailelerine de hayırlı olsun dedi.    Düğüne törenine Vali Yılmaz, Tefenni Kaymakamı Onur Yeniay, İl Jandarma Komutanı Tayfun Dündar, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Okyar katıldı.    Şehidimiz Serkan Altay; 2011 yılında Hakkari Çukurca’da terör örgütü mensupları tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit düşmüştü.   
Burdur Vali’si Şerif Yılmaz, Tefenni İlçesinde Şehit Serkan Altay’ın kardeşi Yunus’un düğün törenine katıldı.

Şehit Serkan Altay’ın kardeşi Yunus Altay’ın düğün törenine katılarak, şehit ailesini yalnız bırakmadı. Vali Yılmaz, şehidimizin anne ve babasına hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

 

Vali Yılmaz, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada; “Şehitlerimize olan minnet borcumuzu ödeyemeyiz belki ama, en azından onların emaneti olan ailelerine her zaman sahip çıkmak için elimizden gelen gayreti Devletimiz ve bizler göstermeye çalışacağız diyen Vali Yılmaz, bugünde şehidimizin kardeşinin düğününe katılarak şehit ailemizin yanlarında olmak istedik. Bu vesileyle genç çiftlere mutluluklar diliyorum, ailelerine de hayırlı olsun dedi. 

 

Düğüne törenine Vali Yılmaz, Tefenni Kaymakamı Onur Yeniay, İl Jandarma Komutanı Tayfun Dündar, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Okyar katıldı. 

 

Şehidimiz Serkan Altay; 2011 yılında Hakkari Çukurca’da terör örgütü mensupları tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit düşmüştü. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.