VALİ ŞERİF YILMAZ’IN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI.

KÜLTÜR 27.10.2016 - 14:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2980+ kez okundu.
 

VALİ ŞERİF YILMAZ’IN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI.

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 93’üncü yıldönümünde başta Burdurlu hemşerilerim olmak üzere, aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, aziz milletimizin büyük fedakarlıklarıyla kazanılan Kurtuluş Savaşının ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte, Anadolu'daki bin yıllık egemenliğimiz ebedileşmiştir.   Çanakkale'de, İnönü'de, Sakarya'da, Sarıkamış'ta ve Dumlupınar’da bıçakla, nacakla, baltayla bu toprakları canları pahasına savunanların torunları olarak bugün, geçmişten aldığı güç ve heyecanla; kendi tankını, insansız hava araçlarını, gemisini, helikopterini, roketini üreten bir devletin ferdi olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.   Devletimiz, meşrutiyet çizgisi içinde ve milli iradenin gösterdiği yolda emin adımlarla ilerlerken, demokrasimize, güvenliğimize ve geleceğimize darbe vurmak isteyen şer odakları da boş durmamaktadırlar.   Yakın zamanda yaşadığımız 15 Temmuz hain darbe girişimi ile Ülkemizin geleceğine kast etmek isteyen, dış güçlerin piyonu olan, vatandaşlarımızı gözünü kırpmadan öldüren, yaralayan hain FETÖ Terör Örgütünün karşısında dün Kurtuluş Savaşında nasıl bu toprakları, bayrağımızı, devletimizi savunmuşsak bugün de aynı duygu ve kararlılıkla aziz milletimiz milli birlik ve beraberlik içerisinde bunu göstermiş Cumhuriyetine, Demokrasisine ve Milli İradesine sahip çıkmıştır.   Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıldönümünü kutladığımız bugünlerde, zor süreçlerden geçiyor olsak da, inşallah son günlerde yaşanan bu acı olaylar halkımızın birlik ve beraberliğinin tahkim edilmesine ve ülkemizin geleceği konusunda ortak kader inancımızın yaygınlaşmasına ve omuz omuza vererek gelecekte terörün olmadığı bir Türkiye, bir Ortadoğu ve bir Dünya kurmamıza vesile olacaktır.   Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Bayramınızı en içten duygularımla kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere O’nun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.    
Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 93’üncü yıldönümünde başta Burdurlu hemşerilerim olmak üzere, aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, aziz milletimizin büyük fedakarlıklarıyla kazanılan Kurtuluş Savaşının ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte, Anadolu'daki bin yıllık egemenliğimiz ebedileşmiştir.

 

Çanakkale'de, İnönü'de, Sakarya'da, Sarıkamış'ta ve Dumlupınar’da bıçakla, nacakla, baltayla bu toprakları canları pahasına savunanların torunları olarak bugün, geçmişten aldığı güç ve heyecanla; kendi tankını, insansız hava araçlarını, gemisini, helikopterini, roketini üreten bir devletin ferdi olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.

 

Devletimiz, meşrutiyet çizgisi içinde ve milli iradenin gösterdiği yolda emin adımlarla ilerlerken, demokrasimize, güvenliğimize ve geleceğimize darbe vurmak isteyen şer odakları da boş durmamaktadırlar.

 

Yakın zamanda yaşadığımız 15 Temmuz hain darbe girişimi ile Ülkemizin geleceğine kast etmek isteyen, dış güçlerin piyonu olan, vatandaşlarımızı gözünü kırpmadan öldüren, yaralayan hain FETÖ Terör Örgütünün karşısında dün Kurtuluş Savaşında nasıl bu toprakları, bayrağımızı, devletimizi savunmuşsak bugün de aynı duygu ve kararlılıkla aziz milletimiz milli birlik ve beraberlik içerisinde bunu göstermiş Cumhuriyetine, Demokrasisine ve Milli İradesine sahip çıkmıştır.

 

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıldönümünü kutladığımız bugünlerde, zor süreçlerden geçiyor olsak da, inşallah son günlerde yaşanan bu acı olaylar halkımızın birlik ve beraberliğinin tahkim edilmesine ve ülkemizin geleceği konusunda ortak kader inancımızın yaygınlaşmasına ve omuz omuza vererek gelecekte terörün olmadığı bir Türkiye, bir Ortadoğu ve bir Dünya kurmamıza vesile olacaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Bayramınızı en içten duygularımla kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere O’nun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.