AK PARTİ İL KADIN KOLLARI KAMPTAN DÖNDÜ

EĞİTİM 01.11.2016 - 16:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2949+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL KADIN KOLLARI KAMPTAN DÖNDÜ

Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları Üyeleri 2.bölgede bulunan 14 il Gençlik Kolları Yönetim Kurullarında bulunan bayan üyeler ile birlikte Afyonkarahisar'da gelişim kampı gerçekleştirdi.
Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları Bayan Yönetim Kurulu Üyeleri 2.bölgede bulunan 14 il Gençlik Kolları Yönetim Kurullarında bulunan bayan üyeler ile birlikte Afyonkarahisar'da gelişim kampı gerçekleştirdi. Toplantıya sayın Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun milletvekili Çiğdem Karaaslan, Afyon milletvekili Hatice Özkal ve Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Sekreteri Esme Özbağ'ın katılım sağladığı kampta istişareler yapıldı. Kampta "Tarih Bilinci ve Türkiye Modernleşmesi" konulu bir sunum gerçekleştiren Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can "Ülkemiz, milletimiz ve geleceğimiz için özverili çalışmalarımıza var gücümüzle devam ediyoruz. Gençlik teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde Burdur'da ve Türkiye'nin dört bir yanında ulaşmadık genç bırakmayacağız" diye konuştu.  
Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları Üyeleri 2.bölgede bulunan 14 il Gençlik Kolları Yönetim Kurullarında bulunan bayan üyeler ile birlikte Afyonkarahisar'da gelişim kampı gerçekleştirdi.

Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları Bayan Yönetim Kurulu Üyeleri 2.bölgede bulunan 14 il Gençlik Kolları Yönetim Kurullarında bulunan bayan üyeler ile birlikte Afyonkarahisar'da gelişim kampı gerçekleştirdi. Toplantıya sayın Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun milletvekili Çiğdem Karaaslan, Afyon milletvekili Hatice Özkal ve Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Sekreteri Esme Özbağ'ın katılım sağladığı kampta istişareler yapıldı.

Kampta "Tarih Bilinci ve Türkiye Modernleşmesi" konulu bir sunum gerçekleştiren Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can "Ülkemiz, milletimiz ve geleceğimiz için özverili çalışmalarımıza var gücümüzle devam ediyoruz. Gençlik teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde Burdur'da ve Türkiye'nin dört bir yanında ulaşmadık genç bırakmayacağız" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.