VALİ ŞERİF YILMAZ’IN BAŞKANLIĞINDA KIŞA HAZIRLIK ŞARTLARI GÖZDEN GEÇİRİLDİ.

DİĞER 10.11.2016 - 15:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2936+ kez okundu.
 

VALİ ŞERİF YILMAZ’IN BAŞKANLIĞINDA KIŞA HAZIRLIK ŞARTLARI GÖZDEN GEÇİRİLDİ.

Burdur Merkez ve ilçelerinde kış şartlarında Karla Mücadele ve Koordinasyon Toplantısı Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında yapıldı.
İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkanı Ali Okun Ercengiz, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, İl Jandarma Komutanı J. Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, Orman ve Su İşleri Başkanlığı 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Karayolları 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, daire müdürleri ve ilgili personeller katıldı.    Toplantının başında bir konuşma yapan Vali Yılmaz, “Uzun zamandır yağmur yağmıyor, kış gelmiyor diye serzenişlerimiz var. İnşallah hem yağmur, hem kar ikisi de bereketiyle gelir.  Bölgemizin ihtiyacı var, yeraltı sularımız için de ihtiyaç var, inşallah yağar. Tabi bu kar ve yağmur yağdıktan sonra bununla ilgili özellikle kış şartlarında karla mücadelede kurumlarımızı ilgilendiren müşterek çalışmamız gereken hususlar oluyor. O nedenle de kış gelmeden bu toplantıda kararlaştıralım. İnsanlarımızın hayatını kolaylaştıracak çalışmaları, zorda kalanlara ulaşmayı planlayıp tedbirlerimizi almak suretiyle de, kar yağdığı anda ne yapmamız gerektiğini, kurumlar arasındaki işbirliğini yönetecek hususları burada kararlaştıralım istedik”  dedi.      Vali Yılmaz’ın konuşmasının ardından, Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü ve İl Özel idaresi yetkilileri, karla mücadele konusunda yaptıkları hazırlıklarla ilgili sunumlarını yaptılar. Karla mücadele konusunda ilgili tüm kurumların koordineli olarak işbirliği içerisinde çalışmasının gerektiği vurgulanan toplantıda, kış mevsiminin ağır geçmesi ihtimali de göz önüne alınarak yağmur, kar yağışı, tipi, buzlanma ve sis hallerinde trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik alınması gereken tedbirler gözden geçirilerek, yapılacak çalışmalar görüşüldü.    
Burdur Merkez ve ilçelerinde kış şartlarında Karla Mücadele ve Koordinasyon Toplantısı Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında yapıldı.

İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkanı Ali Okun Ercengiz, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, İl Jandarma Komutanı J. Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, Orman ve Su İşleri Başkanlığı 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Karayolları 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, daire müdürleri ve ilgili personeller katıldı. 

 

Toplantının başında bir konuşma yapan Vali Yılmaz, “Uzun zamandır yağmur yağmıyor, kış gelmiyor diye serzenişlerimiz var. İnşallah hem yağmur, hem kar ikisi de bereketiyle gelir.  Bölgemizin ihtiyacı var, yeraltı sularımız için de ihtiyaç var, inşallah yağar. Tabi bu kar ve yağmur yağdıktan sonra bununla ilgili özellikle kış şartlarında karla mücadelede kurumlarımızı ilgilendiren müşterek çalışmamız gereken hususlar oluyor. O nedenle de kış gelmeden bu toplantıda kararlaştıralım. İnsanlarımızın hayatını kolaylaştıracak çalışmaları, zorda kalanlara ulaşmayı planlayıp tedbirlerimizi almak suretiyle de, kar yağdığı anda ne yapmamız gerektiğini, kurumlar arasındaki işbirliğini yönetecek hususları burada kararlaştıralım istedik”  dedi. 

 

 

Vali Yılmaz’ın konuşmasının ardından, Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü ve İl Özel idaresi yetkilileri, karla mücadele konusunda yaptıkları hazırlıklarla ilgili sunumlarını yaptılar. Karla mücadele konusunda ilgili tüm kurumların koordineli olarak işbirliği içerisinde çalışmasının gerektiği vurgulanan toplantıda, kış mevsiminin ağır geçmesi ihtimali de göz önüne alınarak yağmur, kar yağışı, tipi, buzlanma ve sis hallerinde trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik alınması gereken tedbirler gözden geçirilerek, yapılacak çalışmalar görüşüldü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.