CUMHURİYET GAZETESİNE DESTEK İÇİN GAZETE DAĞITTILAR

YAŞAM 11.11.2016 - 17:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2661+ kez okundu.
 

CUMHURİYET GAZETESİNE DESTEK İÇİN GAZETE DAĞITTILAR

Burdur Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten, Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Oğuzkan ile birlikte Cumhuriyet gazetesi dağıttı.
Burdur Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten, Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Oğuzkan, ve partililer tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda Cumhuriyet gazetesi dağıtıldı. Gazi Caddesi'nde esnafa gazete dağıtan Başkan Ercengiz, "Amacımız hukukun, demokrasinin Cumhuriyet ilke ve devrimlerinin yaşatılması, yüceltilmesi yönündedir. Bir farkındalık yaratmak için gazete dağıtıyoruz ve Cumhuriyetimize sahip çıkalım diyoruz. Hep savunduğumuz, özgürlük, demokrasi, Cumhuriyet ilke ve devrimleri ve bununla birlikte hukukun egemen kılınması. Egemenlerin hukukunu değil, hukukun egemenliğini savunuyoruz. Suçlu varsa elbette adaletin karşısına çıkartılarak cezasını çekmeli" dedi.               BURDUR CHP İL BAŞKANI BARIŞ AYTEN "Bugün maalesef insanların haber alma hakkını, özgür bilgilendirme hakkına gasp söz konusu. Cumhuriyet gazetesine bir operasyon söz konusu. Bu operasyonda birçok gazeteci tutuklandı. Dünyanın hiçbir gelişmiş ülkesinde gazetecilere bu kadar baskı yapılmaz, bu kadar linç edilmez, tutuklanmaz. Cumhuriyet gazetesine yapılan operasyonu kabul etmiyoruz. Tutuklanan gazetecilerin özgür kalabilmesi için var gücümüzle mücadelemize devam edeceğiz."
Burdur Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten, Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Oğuzkan ile birlikte Cumhuriyet gazetesi dağıttı.

Burdur Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten, Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Oğuzkan, ve partililer tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda Cumhuriyet gazetesi dağıtıldı. Gazi Caddesi'nde esnafa gazete dağıtan Başkan Ercengiz, "Amacımız hukukun, demokrasinin Cumhuriyet ilke ve devrimlerinin yaşatılması, yüceltilmesi yönündedir. Bir farkındalık yaratmak için gazete dağıtıyoruz ve Cumhuriyetimize sahip çıkalım diyoruz. Hep savunduğumuz, özgürlük, demokrasi, Cumhuriyet ilke ve devrimleri ve bununla birlikte hukukun egemen kılınması. Egemenlerin hukukunu değil, hukukun egemenliğini savunuyoruz. Suçlu varsa elbette adaletin karşısına çıkartılarak cezasını çekmeli" dedi.

              BURDUR CHP İL BAŞKANI BARIŞ AYTEN

"Bugün maalesef insanların haber alma hakkını, özgür bilgilendirme hakkına gasp söz konusu. Cumhuriyet gazetesine bir operasyon söz konusu. Bu operasyonda birçok gazeteci tutuklandı. Dünyanın hiçbir gelişmiş ülkesinde gazetecilere bu kadar baskı yapılmaz, bu kadar linç edilmez, tutuklanmaz. Cumhuriyet gazetesine yapılan operasyonu kabul etmiyoruz. Tutuklanan gazetecilerin özgür kalabilmesi için var gücümüzle mücadelemize devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.