ALTINYAYLA İLÇESİ’NE “AİLE YAŞAM MERKEZİ” MÜJDESİ

SİYASET 23.11.2016 - 10:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 1910+ kez okundu.
 

ALTINYAYLA İLÇESİ’NE “AİLE YAŞAM MERKEZİ” MÜJDESİ

Altınyayla Kaymakamlığı tarafından hazırlanan “Aile Yaşam Merkezi” projesinin onaylanma müjdesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’ten geldi.
Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı yazılı açıklamada “Altınyayla Kaymakamlığı tarafından hazırlanan "Aile Yaşam Merkezi " projesi geçici Hükümet Döneminde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ayşen Gürcan'a Dirmil İlçemizi ziyaretinde takdim edilmişti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü tarafından "Aile Yaşam Merkezi " projesi 64. Hükümetimizin Bakanına iletildi. Proje Genel Müdürlük FON Toplantısında değerlendirilmesiyle, Proje kapsamında Aile Yaşam Merkezi kurulması için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızca kabul edilmiş olup, 300.000,00 TL ödenek ayrıldı. ” dedi.               BU PROJE ALTINYAYLA’MIZA KATKI SAĞLAYACAK Bu projenin Altınyayla İlçesine büyük katkı sağlayacağını belirten Milletvekili Özçelik “Bu Proje kapsamında ailelere hem kültürel hizmetler verilecek hem de sağlıklı yaşam için Altınyayla İlçemizde çeşitli spor aletleri ile donatılmış 210 metrekarelik spor alanları olacak. Geçici Hükümet Döneminde Aile Sosyal Politikalar Bakanımız Hemşerimiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan'a Altınyaylalı hemşerilerim adına şükranlarımızı sunarım. Altınyayla Kaymakamımız Medeni Bakır'a böyle halka hizmet verecek proje hazırlamasından dolayı, Projenin takibini gerçekleştiren Belediye Başkanımız Ahmet Serttaş’a ve Ak Parti İlçe Başkanımız Ahmet Sipahi’ye teşekkür ederim. ”dedi.  
Altınyayla Kaymakamlığı tarafından hazırlanan “Aile Yaşam Merkezi” projesinin onaylanma müjdesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’ten geldi.

Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı yazılı açıklamada “Altınyayla Kaymakamlığı tarafından hazırlanan "Aile Yaşam Merkezi " projesi geçici Hükümet Döneminde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ayşen Gürcan'a Dirmil İlçemizi ziyaretinde takdim edilmişti.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü tarafından "Aile Yaşam Merkezi " projesi 64. Hükümetimizin Bakanına iletildi. Proje Genel Müdürlük FON Toplantısında değerlendirilmesiyle, Proje kapsamında Aile Yaşam Merkezi kurulması için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızca kabul edilmiş olup, 300.000,00 TL ödenek ayrıldı. ” dedi.

              BU PROJE ALTINYAYLA’MIZA KATKI SAĞLAYACAK

Bu projenin Altınyayla İlçesine büyük katkı sağlayacağını belirten Milletvekili Özçelik “Bu Proje kapsamında ailelere hem kültürel hizmetler verilecek hem de sağlıklı yaşam için Altınyayla İlçemizde çeşitli spor aletleri ile donatılmış 210 metrekarelik spor alanları olacak. Geçici Hükümet Döneminde Aile Sosyal Politikalar Bakanımız Hemşerimiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan'a Altınyaylalı hemşerilerim adına şükranlarımızı sunarım. Altınyayla Kaymakamımız Medeni Bakır'a böyle halka hizmet verecek proje hazırlamasından dolayı, Projenin takibini gerçekleştiren Belediye Başkanımız Ahmet Serttaş’a ve Ak Parti İlçe Başkanımız Ahmet Sipahi’ye teşekkür ederim. ”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.