KEYİK, BİZ BURDUR TİCARET VE SANAYİ ODASI OLARAK HİZMETE HAZIRIZ.

EKONOMİ 14.12.2016 - 10:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2576+ kez okundu.
 

KEYİK, BİZ BURDUR TİCARET VE SANAYİ ODASI OLARAK HİZMETE HAZIRIZ.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası kahvaltı da Petrol, Taşımacılık ve Ulaşım Hizmetleri iş kolundaki üyeleriyle bir araya geldi.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası 13 ayrı iş kolundaki üyeleriyle kahvaltılı toplantılar da bir araya gelmeye devam ediyor. Çarşamba ve Perşembe günleri sabah saatleri içinde verilen kahvaltı sonrasında Oda Başkanı Yusuf Keyik üyelerine Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin çalışmaları konusunda bilgi aktarırken oda üyelerinin sorunlarını da ilgili kurum ve kuruluşlara aktarmak amacı ile kendilerinden dinleyerek oda yetkililerine not aldırmaktadır.                  ESNAFA YENİ BİR KREDİ DESTEK MÜJDESİ VERDİ     Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, yaptığı açıklamada; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, tarafından geliştirilen bir proje kapsamında odamızdaki kayıtlı üyelere yönelik yüzde 09 Faizle “ Bir nefes” adı altında kredi uygulanacaktır ancak bu kredi TOBB. Tarafından belirlenen bankalar aracılığı ile yapılacaktır. Bu kredinin şartlarının yanı sıra sınırlı olduğu için her üyemizin faydalanması için de biz 50 bin lira ile sınırlı tuttuk dedi. Elbette ki kredi almayacak esnafımızın ve kredibilite imkanı olmayan esnafımız maalesef bu haktan yararlanamayacaktır.            ESNAFIMIZ ÖRGÜTLÜ GÜCÜ ODAMIZIN İMKANLARINI KULLANSIN    Sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki iki yıldır ekonomideki daralma nedeniyle bütün iş kollarında ve esnafımızda sıkıntılar yaşanmaktadır. Geçtiğimiz yıl 7 Haziran 2015 tarihindeki seçimlerin sonunda ekonomik konularda rahatlama beklenirken siyasi olarak çoğunluk hükümeti kurulamayacağı anlaşılınca ülkemiz ikinci bir seçim için start verdi. Ve arkasından gelen terör olayları ve en son olarak FETÖ terör örgütü tarafından başlatılan kalkışma sonunda ülkemiz adeta iç ve dış mihrakların tehdidi ile karşı karşıya kaldı. Ülkemiz zor bir dönemden geçmektedir. Gerek sektörlerimizin üretmek ve ekonomik sorunlarını aşmak için çalışmalarının yoğun olması nedeniyle bir araya gelemiyoruz. Ben kendim iş yerime uzun süredir. Oda çalışmaları nedeniyle uğramıyorum. İstiyoruz ki üyelerimiz her türlü sorunun çözümü için bizim kapımızı çalsın ancak mümkün olmayınca hiç olmazsa bir araya gelmenin bahanesi olsun diye bu toplantıları düzenliyoruz. Sizler sorunları bizlere ulaştırırsanız bizde üst kuruluşumuz TOBB nezdinde çözüm arayışına gireriz. Sizin sorunlarınızın çözümü için ise yoğun mesai harcamaya her zaman hazırız.    
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası kahvaltı da Petrol, Taşımacılık ve Ulaşım Hizmetleri iş kolundaki üyeleriyle bir araya geldi.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası 13 ayrı iş kolundaki üyeleriyle kahvaltılı toplantılar da bir araya gelmeye devam ediyor. Çarşamba ve Perşembe günleri sabah saatleri içinde verilen kahvaltı sonrasında Oda Başkanı Yusuf Keyik üyelerine Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin çalışmaları konusunda bilgi aktarırken oda üyelerinin sorunlarını da ilgili kurum ve kuruluşlara aktarmak amacı ile kendilerinden dinleyerek oda yetkililerine not aldırmaktadır.

                 ESNAFA YENİ BİR KREDİ DESTEK MÜJDESİ VERDİ

    Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, yaptığı açıklamada; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, tarafından geliştirilen bir proje kapsamında odamızdaki kayıtlı üyelere yönelik yüzde 09 Faizle “ Bir nefes” adı altında kredi uygulanacaktır ancak bu kredi TOBB. Tarafından belirlenen bankalar aracılığı ile yapılacaktır. Bu kredinin şartlarının yanı sıra sınırlı olduğu için her üyemizin faydalanması için de biz 50 bin lira ile sınırlı tuttuk dedi. Elbette ki kredi almayacak esnafımızın ve kredibilite imkanı olmayan esnafımız maalesef bu haktan yararlanamayacaktır.

           ESNAFIMIZ ÖRGÜTLÜ GÜCÜ ODAMIZIN İMKANLARINI KULLANSIN

   Sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki iki yıldır ekonomideki daralma nedeniyle bütün iş kollarında ve esnafımızda sıkıntılar yaşanmaktadır. Geçtiğimiz yıl 7 Haziran 2015 tarihindeki seçimlerin sonunda ekonomik konularda rahatlama beklenirken siyasi olarak çoğunluk hükümeti kurulamayacağı anlaşılınca ülkemiz ikinci bir seçim için start verdi. Ve arkasından gelen terör olayları ve en son olarak FETÖ terör örgütü tarafından başlatılan kalkışma sonunda ülkemiz adeta iç ve dış mihrakların tehdidi ile karşı karşıya kaldı. Ülkemiz zor bir dönemden geçmektedir.

Gerek sektörlerimizin üretmek ve ekonomik sorunlarını aşmak için çalışmalarının yoğun olması nedeniyle bir araya gelemiyoruz. Ben kendim iş yerime uzun süredir. Oda çalışmaları nedeniyle uğramıyorum. İstiyoruz ki üyelerimiz her türlü sorunun çözümü için bizim kapımızı çalsın ancak mümkün olmayınca hiç olmazsa bir araya gelmenin bahanesi olsun diye bu toplantıları düzenliyoruz. Sizler sorunları bizlere ulaştırırsanız bizde üst kuruluşumuz TOBB nezdinde çözüm arayışına gireriz. Sizin sorunlarınızın çözümü için ise yoğun mesai harcamaya her zaman hazırız.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.