AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK’DEN YENİ YIL MESAJI

DİĞER 30.12.2016 - 15:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2455+ kez okundu.
 

AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK’DEN YENİ YIL MESAJI

AK Parti Burdur Milletvekili Çevre Komisyonu Katip Üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi, yeni yıl dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı.
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, yeni yılın, ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını dileyerek, 2017'de Ülkemiz ve Burdur'umuz için daha büyük ve bölge açısından etkin projeler hazırlayacaklarını belirtti. Yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni eden Milletvekili Özçelik mesajında şu ifadelere yer verdi: "Geride bıraktığımız 2016 yılında özelde Burdur'umuzda, genelde ise Ülkemizde önemli projelerin hayata geçirildiği bir yıl oldu. 15 Temmuz Fetöcülerin hain darbe girişimi Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, Bakanlarımızın ve Milletvekillerimizin dik duruşu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyeleri ile milletimizin feraseti ve direnciyle püskürtülerek 2016 yılı millet iradesinin ve demokrasinin bir kez daha tecelli ettiği bir yıl oldu. 2017 yılı ise hain darbe girişimine karşı çıkarak iradesine sahip çıkan bu aziz millet için daha büyük ve etkin projeleri sunacağımız yıl olacaktır. Yeni anayasa çalışmaları, Cumhurbaşkanlığı sistemi ve mega projelerle 2017'nin, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum.” dedi. Özçelik “Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım. Bu yeni yılda herkese, mutluluk, sağlık ve başarılar dilerim." İfadelerini kullandı.
AK Parti Burdur Milletvekili Çevre Komisyonu Katip Üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi, yeni yıl dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, yeni yılın, ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını dileyerek, 2017'de Ülkemiz ve Burdur'umuz için daha büyük ve bölge açısından etkin projeler hazırlayacaklarını belirtti.
Yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni eden Milletvekili Özçelik mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Geride bıraktığımız 2016 yılında özelde Burdur'umuzda, genelde ise Ülkemizde önemli projelerin hayata geçirildiği bir yıl oldu. 15 Temmuz Fetöcülerin hain darbe girişimi Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, Bakanlarımızın ve Milletvekillerimizin dik duruşu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyeleri ile milletimizin feraseti ve direnciyle püskürtülerek 2016 yılı millet iradesinin ve demokrasinin bir kez daha tecelli ettiği bir yıl oldu. 2017 yılı ise hain darbe girişimine karşı çıkarak iradesine sahip çıkan bu aziz millet için daha büyük ve etkin projeleri sunacağımız yıl olacaktır. Yeni anayasa çalışmaları, Cumhurbaşkanlığı sistemi ve mega projelerle 2017'nin, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum.” dedi.
Özçelik “Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım. Bu yeni yılda herkese, mutluluk, sağlık ve başarılar dilerim." İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.