VALİ ŞERİF YILMAZ’DAN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

DİĞER 09.01.2017 - 14:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3814+ kez okundu.
 

VALİ ŞERİF YILMAZ’DAN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, 212 sayılı yasanın kabulü olan 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Vali Şerif Yılmaz mesajında; Basın çalışanlarına yönelik, bazı hakların ve yasal güvence sağlayan düzenlemelerin, 212 sayılı yasa ile 10 Ocak 1961 tarihinde kabul edilmesi dolayısıyla, her yıl 10 Ocak günü “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanmaktadır.   Gazetecilerin sorunlarının gündeme gelerek farkındalığın oluşması noktasında önemli bir tarih olan bu gün vesileyle, ilimizde gerek yerel, gerek yaygın basında çalışan çok değerli gazeteci arkadaşlarımızın bu özel günlerini kutluyorum. Kendileri adına meslekleriyle ilgili sorunlarının çözüme kavuşacağı bir yıl olmasını temenni ediyorum.   Toplumun tüm kesimlerinin haber alması ve bilgilendirilmesi noktasında gece gündüz demeden çalışan gazeteciler, gerçekten zor ve emek isteyen bir mesleği ifa etmekteler.   İlimizde de bu meşakkatli mesleği yerine getirmeye çalışan gazeteci arkadaşlarımız, yaptığımız çalışmaları ve sunulan hizmetleri vatandaşlarımıza doğru ve hızlı bir şeklide aktarılması noktasında bizlere destek olmakta, yaptıkları haberlerle ilimizin değerlerinin tanıtımı noktasında önemli katkılar sunmaktadırlar. Bu vesileyle kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.   Bu duygu ve düşüncelerle iletişimin en güçlü araçlarından olan Basının emektar çalışanlarının tarafsız, kamu yararını gözeten, özel hayata saygılı, meslek ve ahlak ilkelerine bağlı bir görev anlayışıyla çalışmalarını diliyor, yayın hayatlarında başarılar diliyorum.  
Burdur Valisi Şerif Yılmaz, 212 sayılı yasanın kabulü olan 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Şerif Yılmaz mesajında; Basın çalışanlarına yönelik, bazı hakların ve yasal güvence sağlayan düzenlemelerin, 212 sayılı yasa ile 10 Ocak 1961 tarihinde kabul edilmesi dolayısıyla, her yıl 10 Ocak günü “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanmaktadır.

 

Gazetecilerin sorunlarının gündeme gelerek farkındalığın oluşması noktasında önemli bir tarih olan bu gün vesileyle, ilimizde gerek yerel, gerek yaygın basında çalışan çok değerli gazeteci arkadaşlarımızın bu özel günlerini kutluyorum. Kendileri adına meslekleriyle ilgili sorunlarının çözüme kavuşacağı bir yıl olmasını temenni ediyorum.

 

Toplumun tüm kesimlerinin haber alması ve bilgilendirilmesi noktasında gece gündüz demeden çalışan gazeteciler, gerçekten zor ve emek isteyen bir mesleği ifa etmekteler.

 

İlimizde de bu meşakkatli mesleği yerine getirmeye çalışan gazeteci arkadaşlarımız, yaptığımız çalışmaları ve sunulan hizmetleri vatandaşlarımıza doğru ve hızlı bir şeklide aktarılması noktasında bizlere destek olmakta, yaptıkları haberlerle ilimizin değerlerinin tanıtımı noktasında önemli katkılar sunmaktadırlar. Bu vesileyle kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle iletişimin en güçlü araçlarından olan Basının emektar çalışanlarının tarafsız, kamu yararını gözeten, özel hayata saygılı, meslek ve ahlak ilkelerine bağlı bir görev anlayışıyla çalışmalarını diliyor, yayın hayatlarında başarılar diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.