SAKARYA İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ KARNELERİNİ VALİ YILMAZ’DAN ALDI

EĞİTİM 20.01.2017 - 13:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4327+ kez okundu.
 

SAKARYA İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ KARNELERİNİ VALİ YILMAZ’DAN ALDI

Burdur’da 2016-2017 Öğretim yılı yarıyıl karne dağıtım töreni merkez Sakarya İlköğretim Okulu’nda karne dağıtım töreni Vali Şerif Yılmaz’ın katılımı ile yapıldı.
Burdur İl Merkezi ve İlçelerinde İlköğretim ve Ortaöğretim kurumlarında 293 okulda yaklaşık 44 bin öğrenci karnelerini alarak 2016-2017 öğretim yılı yarı yıl sömestri tatiline girdiler. Öğrencilerin yarı yıl tatiline girmesi nedeni ile Vali Şerif Yılmaz’ın katılımı ile karne dağıtım töreni merkez Sakarya İlköğretim Okulunda düzenlendi. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram ve Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı katıldı. Burdur Valisi Şerif Yılmaz tarafından, 3/A ve ^/B sınıflarında öğrencilerin karnelerini dağıttı. Karneler ile birlikte çok kitap okuyan ve derslerinde başarılı öğrencilere ödüllerini verdi. Öğrencilerin notlarına ise bakarak yaptığı değerlendirmeler ile öğrencilere yarıyıl sömestri tatilinde eğlenmenin ve okumanın yanı sıra mutlaka not ortalaması düşük olan derslere çalışmalarını ve çok kitap okumalarını tavsiye etti.                                İYİ Kİ KAR TATİLİ VERMEMİŞSİNİZ ALLAH RAZI OLSUN Sakarya İlköğretim Okulu 3/B sınıfına Vali Şerif Yılmaz ve protokol üyeleri karne dağıtımı için girdiğinde Barış Hindioğlu,isimli öğrenci vali ve beraberindekilere hoş geldiniz dedikten sonra; sayın valim sizler iyi ki! Kar tatili vermemişsiniz yoksa biz kalan derslerimiz için telafi etmek zorunda kalacaktık dedi. Burdur Valisi Şerif Yılmaz, daha sonra gazeteciler tarafından bu konu sorulduğunda arkadaşlar elbette yönetici olarak bizler bazı konularda hassa olmalıyız yalnız en küçük bir kar ve yağmurda çocuklarımızın okuldaki eğitimlerini aksatırsak onların geleceğinden ödün vermiş oluruz dedi.                        ÇOCUKLARINIZI KERNE NOTLARI YÜZÜNDEN SUÇLAMAYINIZ Burdur Valisi Şerif Yılmaz, öğrenci velilerine de seslenerek çocuklarınızın başarısı yada başarısızlığı bu gün aldığı notlara bağlı değildir. Elbette ki! Karnelerinde gördüğünüz sadece sınıf öğretmeninin yarı yıl içindeki değerlendirmesidir. Şayet öğrencilerimizin velileri bu değerlendirmeleri öğrenmek istiyorlarsa mutlaka okul öğretmen ve öğrenci noktasında değerlendirme yapmalıdır. Çocuklarınızın okulda yeter derece eğitim almasını ve başarılı olmasını istiyorlarsa çocuğunun gittiği okul yöneticileri ile çocukların başarısını değerlendirmeleri gerekmektedir dedi
Burdur’da 2016-2017 Öğretim yılı yarıyıl karne dağıtım töreni merkez Sakarya İlköğretim Okulu’nda karne dağıtım töreni Vali Şerif Yılmaz’ın katılımı ile yapıldı.

Burdur İl Merkezi ve İlçelerinde İlköğretim ve Ortaöğretim kurumlarında 293 okulda yaklaşık 44 bin öğrenci karnelerini alarak 2016-2017 öğretim yılı yarı yıl sömestri tatiline girdiler. Öğrencilerin yarı yıl tatiline girmesi nedeni ile Vali Şerif Yılmaz’ın katılımı ile karne dağıtım töreni merkez Sakarya İlköğretim Okulunda düzenlendi. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram ve Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı katıldı.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz tarafından, 3/A ve ^/B sınıflarında öğrencilerin karnelerini dağıttı. Karneler ile birlikte çok kitap okuyan ve derslerinde başarılı öğrencilere ödüllerini verdi. Öğrencilerin notlarına ise bakarak yaptığı değerlendirmeler ile öğrencilere yarıyıl sömestri tatilinde eğlenmenin ve okumanın yanı sıra mutlaka not ortalaması düşük olan derslere çalışmalarını ve çok kitap okumalarını tavsiye etti.

                               İYİ Kİ KAR TATİLİ VERMEMİŞSİNİZ ALLAH RAZI OLSUN

Sakarya İlköğretim Okulu 3/B sınıfına Vali Şerif Yılmaz ve protokol üyeleri karne dağıtımı için girdiğinde Barış Hindioğlu,isimli öğrenci vali ve beraberindekilere hoş geldiniz dedikten sonra; sayın valim sizler iyi ki! Kar tatili vermemişsiniz yoksa biz kalan derslerimiz için telafi etmek zorunda kalacaktık dedi. Burdur Valisi Şerif Yılmaz, daha sonra gazeteciler tarafından bu konu sorulduğunda arkadaşlar elbette yönetici olarak bizler bazı konularda hassa olmalıyız yalnız en küçük bir kar ve yağmurda çocuklarımızın okuldaki eğitimlerini aksatırsak onların geleceğinden ödün vermiş oluruz dedi.

                       ÇOCUKLARINIZI KERNE NOTLARI YÜZÜNDEN SUÇLAMAYINIZ

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, öğrenci velilerine de seslenerek çocuklarınızın başarısı yada başarısızlığı bu gün aldığı notlara bağlı değildir. Elbette ki! Karnelerinde gördüğünüz sadece sınıf öğretmeninin yarı yıl içindeki değerlendirmesidir. Şayet öğrencilerimizin velileri bu değerlendirmeleri öğrenmek istiyorlarsa mutlaka okul öğretmen ve öğrenci noktasında değerlendirme yapmalıdır. Çocuklarınızın okulda yeter derece eğitim almasını ve başarılı olmasını istiyorlarsa çocuğunun gittiği okul yöneticileri ile çocukların başarısını değerlendirmeleri gerekmektedir dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.