BURDUR CHP İL ÖRGÜTÜ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜYOR

SİYASET 28.01.2017 - 19:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4506+ kez okundu.
 

BURDUR CHP İL ÖRGÜTÜ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜYOR

Burdur CHP İl Başkanı Barış AYTEN, Sivil Toplum Örgütleri ve Avukatlar ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. ________________________________________
Burdur CHP İl Başkanı  Barış AYTEN, Anayasa için Referandum sürecinde Demokrasiye sahip çıkarak Rejim değişikliğine hayır diyeceğini ifade eden Sivil Toplum Örgütleri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda İl Örgütümüzün Burdur'da yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren İl Başkanımız, Sivil Toplum Örgütlerinin demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu, bu süreçte en büyük katkının sivil toplum örgütleri tarafından sağlanması gerekliliğini vurgulayarak, görüş ve önerilerini dinleyip istişarelerde bulunduktan sonra, Demokrasi mücadelesinde Partimizin daima yanlarında olacağını vurguladı. Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten, Avukatlar ile bir araya geldi! İl Başkanımız Partimizin üyesi olan Avukatlar ile bir araya gelerek süreci değerlendirdi İl Başkanımız Barış AYTEN, Referandum sürecinin değerlendirmesini Avukatlarımız ile yaptı. Bu sürecin en önemli aktörlerinin kuşkusuz ki Adaletin Yılmaz savunucuları Avukatlar olacaktır diyen İl Başkanımız, Süreçte kendilerinin aktif olmalarını ve çalışmalarda katkı sunmalarını istedi.Anayasa üzerine düşüncelerini ifade eden avukatlarımız her türlü mücadeleye hazır olduklarını, Demokrasiye ve Hukuğun üstünlüğüne sahip çıkacaklarını vurguladı.
Burdur CHP İl Başkanı Barış AYTEN, Sivil Toplum Örgütleri ve Avukatlar ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. ________________________________________

Burdur CHP İl Başkanı  Barış AYTEN, Anayasa için Referandum sürecinde Demokrasiye sahip çıkarak Rejim değişikliğine hayır diyeceğini ifade eden Sivil Toplum Örgütleri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda İl Örgütümüzün Burdur'da yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren İl Başkanımız, Sivil Toplum Örgütlerinin demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu, bu süreçte en büyük katkının sivil toplum örgütleri tarafından sağlanması gerekliliğini vurgulayarak, görüş ve önerilerini dinleyip istişarelerde bulunduktan sonra, Demokrasi mücadelesinde Partimizin daima yanlarında olacağını vurguladı.

Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten, Avukatlar ile bir araya geldi! İl Başkanımız Partimizin üyesi olan Avukatlar ile bir araya gelerek süreci değerlendirdi İl Başkanımız Barış AYTEN, Referandum sürecinin değerlendirmesini Avukatlarımız ile yaptı. Bu sürecin en önemli aktörlerinin kuşkusuz ki Adaletin Yılmaz savunucuları Avukatlar olacaktır diyen İl Başkanımız, Süreçte kendilerinin aktif olmalarını ve çalışmalarda katkı sunmalarını istedi.Anayasa üzerine düşüncelerini ifade eden avukatlarımız her türlü mücadeleye hazır olduklarını, Demokrasiye ve Hukuğun üstünlüğüne sahip çıkacaklarını vurguladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.