SEVGİLİLER GÜNÜ OLAN14 ŞUBAT’TA PERSONELİ İLE BİRLİKTE EĞLENDİ

DİĞER 15.02.2017 - 12:12, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3641+ kez okundu.
 

SEVGİLİLER GÜNÜ OLAN14 ŞUBAT’TA PERSONELİ İLE BİRLİKTE EĞLENDİ

Burdur Varollar Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, “14 Şubat Sevgililer Günü” kendi personelini kendi tesislerinde ağırlayarak jest yaptı.
      Burdur serenler tepesinde bulunan tesislerini “14 Şubat sevgililer günü” Akşamı Varollar A.Ş:  firmasının personelini davet ederek kendi tesislerinde ağırladı. Şirketin merkez binası personeli başta olmak üzere bütün personelini davet eden Baki Varol, kardeşleri ve aile yakınları ile birlik içinde gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler. Varollar A.Ş. Firmasının Lojistik, Süt, Mermer, Taşımacılık, dahil işletmelerinden gelen çalışanlar aileleri ile hoşça vakit geçirdiler. Müzik eşliğinde gecenin tadını çıkardılar. Gecenin ilerleyen ve önemli sürprizi ise şirketin ana bina personelinden geldi. Cuma günü yeni yaşına basacak olan şirketin yönetim kurulu başkanı Baki Varol’a yapılan pasta oldu. Yaş günü pastasının kesilmesi ile devam eden eğlenceler Baki Varol beyin eşi ile yaptığı ilk dans oldu. Varollar A.Ş Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, Bu yıl şirketimizin personeli ile kendi tesislerimizde farkındalık yaratmak adına bir araya geldik. Çalışanlarımıza verdiğimiz önemin bir karşılığı olarak belirtmek isterim. Sizler benim ailemin bir ferdi olan çalışanlarımızsınız. Elbette ki çalışmalarınız kadar yaşamın bir parçası olan önemli günlerde aileleriniz ile bir araya gelerek bu tesislerde böylesine toplumun önemli gördüğü günlerde eğlenerek moral motivasyonu yüksek çalışanlar olmanız bizim hedeflerimiz arasındadır. Beni bu günlere getiren başta eşim olmak üzere ailemin diğer fertlerine de her zaman olduğu gibi minnettarım. Onların varlığı ve desteği bana her girdiğim işte güç ve cesaret vermiştir ve vermeye de devam etmektedir. Ayrıca siz çalışanlarımızın her türlü sorunları karşısında benim çözüm üretmek sizleri bulunduğunuz moral motivasyondan uzaklaştırmam gerektiğine burada belirteceğim gibi inanmak istiyorum. Buraya gelen dostlarım ve çalışanlarımın 14 Şubat günü konseptine uygun olarak kutladığımı ifade ediyorum dedi.  
Burdur Varollar Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, “14 Şubat Sevgililer Günü” kendi personelini kendi tesislerinde ağırlayarak jest yaptı.

      Burdur serenler tepesinde bulunan tesislerini “14 Şubat sevgililer günü” Akşamı Varollar A.Ş:  firmasının personelini davet ederek kendi tesislerinde ağırladı. Şirketin merkez binası personeli başta olmak üzere bütün personelini davet eden Baki Varol, kardeşleri ve aile yakınları ile birlik içinde gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Varollar A.Ş. Firmasının Lojistik, Süt, Mermer, Taşımacılık, dahil işletmelerinden gelen çalışanlar aileleri ile hoşça vakit geçirdiler. Müzik eşliğinde gecenin tadını çıkardılar. Gecenin ilerleyen ve önemli sürprizi ise şirketin ana bina personelinden geldi. Cuma günü yeni yaşına basacak olan şirketin yönetim kurulu başkanı Baki Varol’a yapılan pasta oldu. Yaş günü pastasının kesilmesi ile devam eden eğlenceler Baki Varol beyin eşi ile yaptığı ilk dans oldu.

Varollar A.Ş Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, Bu yıl şirketimizin personeli ile kendi tesislerimizde farkındalık yaratmak adına bir araya geldik. Çalışanlarımıza verdiğimiz önemin bir karşılığı olarak belirtmek isterim. Sizler benim ailemin bir ferdi olan çalışanlarımızsınız. Elbette ki çalışmalarınız kadar yaşamın bir parçası olan önemli günlerde aileleriniz ile bir araya gelerek bu tesislerde böylesine toplumun önemli gördüğü günlerde eğlenerek moral motivasyonu yüksek çalışanlar olmanız bizim hedeflerimiz arasındadır.

Beni bu günlere getiren başta eşim olmak üzere ailemin diğer fertlerine de her zaman olduğu gibi minnettarım. Onların varlığı ve desteği bana her girdiğim işte güç ve cesaret vermiştir ve vermeye de devam etmektedir. Ayrıca siz çalışanlarımızın her türlü sorunları karşısında benim çözüm üretmek sizleri bulunduğunuz moral motivasyondan uzaklaştırmam gerektiğine burada belirteceğim gibi inanmak istiyorum. Buraya gelen dostlarım ve çalışanlarımın 14 Şubat günü konseptine uygun olarak kutladığımı ifade ediyorum dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.