ÇİFTLİK PROGRAM EKİBİ ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE

YAŞAM 16.02.2017 - 14:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3829+ kez okundu.
 

ÇİFTLİK PROGRAM EKİBİ ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi tarafından hazırlanan Çiftlik, programı ekibi Antalya hayvanat bahçesinde.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi tarafından hazırlanan ve Kanal 15 ekranlarında yayınlanan Çiftlik, bu hafta Burdur İl sınırlarını aşıyor  seyircisine Antalya’dan sesleniyor. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Şima ŞAHİNDURAN’ın konuk olduğu Çiftlik, bu hafta Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nden izleyicisiyle buluşacak. Veteriner Fakültesinin sadece Burdur sınırlarında hizmet vermediğini, fakültenin varlığının Burdur dışında çevre illerde de hissedildiğini  başta hayvan hastalıkları konusunda çevre illerden Veteriner Fakültemize yaralı ve hastalıklı hayvanların tedavi için getirildiğini vurgulayan ŞAHİNDURAN, bu sayede öğrencilerin de günlük hayatta her zaman muayene ve inceleme imkanı bulamadıkları hayvanları görme imkanı doğduğunu belirtti. Yaklaşık üç aylık bir zaman diliminde Kanal 15 televizyon programları içinde yer alan “Çiftlik”, konsepti ile 18.02.2017 Cumartesi günü Saat: 20:00’da 7.bölümü ile Kanal 15 ekranlarında yayınlanacak. Her hafta Cumartesi günü yeni bölümleriyle yayınlanacak “Çiftlik”, Pazartesi: 18:00’da, Salı 08:00’da, Çarşamba 22:00’da tekrar yayını ile ekranlarınızda olacak.  
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi tarafından hazırlanan Çiftlik, programı ekibi Antalya hayvanat bahçesinde.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi tarafından hazırlanan ve Kanal 15 ekranlarında yayınlanan Çiftlik, bu hafta Burdur İl sınırlarını aşıyor  seyircisine Antalya’dan sesleniyor.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Şima ŞAHİNDURAN’ın konuk olduğu Çiftlik, bu hafta Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nden izleyicisiyle buluşacak.

Veteriner Fakültesinin sadece Burdur sınırlarında hizmet vermediğini, fakültenin varlığının Burdur dışında çevre illerde de hissedildiğini  başta hayvan hastalıkları konusunda çevre illerden Veteriner Fakültemize yaralı ve hastalıklı hayvanların tedavi için getirildiğini vurgulayan ŞAHİNDURAN, bu sayede öğrencilerin de günlük hayatta her zaman muayene ve inceleme imkanı bulamadıkları hayvanları görme imkanı doğduğunu belirtti.

Yaklaşık üç aylık bir zaman diliminde Kanal 15 televizyon programları içinde yer alan “Çiftlik”, konsepti ile 18.02.2017 Cumartesi günü Saat: 20:00’da 7.bölümü ile Kanal 15 ekranlarında yayınlanacak.

Her hafta Cumartesi günü yeni bölümleriyle yayınlanacak “Çiftlik”, Pazartesi: 18:00’da, Salı 08:00’da, Çarşamba 22:00’da tekrar yayını ile ekranlarınızda olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.