VALİ ŞERİF YILMAZ KADIN SAĞLIKLI TOPLUMUN TEMEL TAŞIDIR

YAŞAM 07.03.2017 - 13:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3355+ kez okundu.
 

VALİ ŞERİF YILMAZ KADIN SAĞLIKLI TOPLUMUN TEMEL TAŞIDIR

Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın 8 Mart “Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla yazılı olarak yayınladığı mesaj.
Burdur Valisi Şerif Yılmaz, yazılı olarak yayınladığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında; Huzurlu ve sağlıklı bir toplumun oluşmasında en önemli yapı taşlarının başında gelen Kadınlarımızın 8 Mart “Dünya Kadınlar Gününü” kutluyorum.  Toplumun temel yapı taşlarının en başında yer alan, özverinin, şefkatin ve sevginin kaynağı olarak, aile dokusunun da temelini oluşturan kadınlar, geleceğimizin şekillenmesi gibi önemli bir sorumluluğu da yerine getirmektedirler.  Atatürk’ün öngörüsüyle ülkemizde hayata geçirilen kadın hakları ile ilgili yasal düzenlemeler,  birçok dünya ülkelerinden çok çok önce hayata geçirilmiştir. Son yıllardaki düzenlemeler ve uygulanan politikalarla birlikte ekonomik, sosyal ve kamusal alanlarda daha aktif bir şekilde yer almaya devam eden kadınlar, elde ettikleri başarılar ve yaptıkları çalışmalar ile ülkemizi hedeflerine ulaştırma ve daha ileriye taşıma noktasında gerekli katkıyı yapmaktadırlar.  Bu duygu ve düşüncelerle Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) “Cennet annelerin ayakları altındadır” hadis-i şerifinin muhatabı olan anaların, bacıların ve tüm kadınların, bu anlamlı gününü kutluyor, başta kadına şiddet olmak üzere, kadınların sorunlarının çözüldüğü, kadın erkek ayrımcılığının yaşanmadığı sağlıklı, mutlu yarınlar diliyorum.  
Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın 8 Mart “Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla yazılı olarak yayınladığı mesaj.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, yazılı olarak yayınladığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında; Huzurlu ve sağlıklı bir toplumun oluşmasında en önemli yapı taşlarının başında gelen Kadınlarımızın 8 Mart “Dünya Kadınlar Gününü” kutluyorum. 

Toplumun temel yapı taşlarının en başında yer alan, özverinin, şefkatin ve sevginin kaynağı olarak, aile dokusunun da temelini oluşturan kadınlar, geleceğimizin şekillenmesi gibi önemli bir sorumluluğu da yerine getirmektedirler. 

Atatürk’ün öngörüsüyle ülkemizde hayata geçirilen kadın hakları ile ilgili yasal düzenlemeler,  birçok dünya ülkelerinden çok çok önce hayata geçirilmiştir. Son yıllardaki düzenlemeler ve uygulanan politikalarla birlikte ekonomik, sosyal ve kamusal alanlarda daha aktif bir şekilde yer almaya devam eden kadınlar, elde ettikleri başarılar ve yaptıkları çalışmalar ile ülkemizi hedeflerine ulaştırma ve daha ileriye taşıma noktasında gerekli katkıyı yapmaktadırlar. 

Bu duygu ve düşüncelerle Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) “Cennet annelerin ayakları altındadır” hadis-i şerifinin muhatabı olan anaların, bacıların ve tüm kadınların, bu anlamlı gününü kutluyor, başta kadına şiddet olmak üzere, kadınların sorunlarının çözüldüğü, kadın erkek ayrımcılığının yaşanmadığı sağlıklı, mutlu yarınlar diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.