BAŞKAN ERCENGİZ PERSONELİNİN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

GÜNDEM 08.03.2017 - 11:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3919+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ PERSONELİNİN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle belediyede görev yapan bayan personele çiçek vererek günlerini kutladı.
Ülkemiz de ve Dünya da Kutlanın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Tüm çalışma alanlarını gezerek Belediye merkez ve bağlı iş yerlerindeki bayan personelinin 8 Mart Dünya Kadılar Gününü kutladı. Burdur Belediyesi Halı Sarayı Hizmet Binası ve bağlı iş yerlerini gezerek bayan personelleri ziyaret eden Başkan Ercengiz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak bayanlara karanfil dağıttı.Kadınlarımız bizlerin yaşam koşullarında en büyük destek ve yardımcımızdır. Yeri geldiğinde bir ana yeri geldiğinde hayatın yükünü paylaşandır. Onların bizlere karşı olan sevgi ve saygılarının ötesinde bir gün ile sınırlandırmak aslında doğru değildir. Başkan Ercengiz, “Kadınlarımız bizim için çok değerli. Onlar her zaman başımızın tacı. Tabi ki onları sadece bir gün değil her gün hatırlamak gerekiyor. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.” diye konuştu.  
Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle belediyede görev yapan bayan personele çiçek vererek günlerini kutladı.

Ülkemiz de ve Dünya da Kutlanın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Tüm çalışma alanlarını gezerek Belediye merkez ve bağlı iş yerlerindeki bayan personelinin 8 Mart Dünya Kadılar Gününü kutladı.

Burdur Belediyesi Halı Sarayı Hizmet Binası ve bağlı iş yerlerini gezerek bayan personelleri ziyaret eden Başkan Ercengiz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak bayanlara karanfil dağıttı.Kadınlarımız bizlerin yaşam koşullarında en büyük destek ve yardımcımızdır. Yeri geldiğinde bir ana yeri geldiğinde hayatın yükünü paylaşandır. Onların bizlere karşı olan sevgi ve saygılarının ötesinde bir gün ile sınırlandırmak aslında doğru değildir.

Başkan Ercengiz, “Kadınlarımız bizim için çok değerli. Onlar her zaman başımızın tacı. Tabi ki onları sadece bir gün değil her gün hatırlamak gerekiyor. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.” diye konuştu.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.