AK PARTİ İL BAŞKANI DR. SÜLEYMAN FAKİ BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ.

SİYASET 27.03.2017 - 13:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3548+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL BAŞKANI DR. SÜLEYMAN FAKİ BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ.

Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki ve ekibi Başbakan Binali Yıldırım’ın ziyareti sonrası bazı değerlendirmeler ile ilgili olarak basın mensupları ile bir araya geldi.
    AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki, yaptığı değerlendirmede; Burdur AK Parti İl Teşkilatı tüm çalışmalarının eksiksiz ve sorunsuz olması için günler öncesinden başladığı çalışmalarını tam ve eksiksiz yerine getirebilmek için günler öncesinden başladığı çalışmalarını tamamladı. Burdur Cumhuriyet Meydanında zirveye ulaşan bir programla tamamlanan mitingine birçok bakanımız ile milletvekilimiz de katıldı. Teşkilatımızın her kademesinde bulunan arkadaşlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ayrıca Anayasa referandumunda ve miting meydanında bizimle olan MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ve ekibine de teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz 16 Nisan 2017 günü milletimiz vesayet odaklarının ve vesayet anlayışının kalıntıları olan şer odaklarını temizlemek için sandık başına gidecektir. Türkiye darbelere zemin hazırlayan ülkenin önünü tıkayan, ayrıştıran hükümleri ve anlayışları değerlendirmek için 15 Nisan tarihinin gelmesini bekliyor. Türk milleti asırlarca bozulmayan kimyasını, kardeşlikle yoğrulan hamurunun bozulmaması için geçmişten ders alarak geleceği şekillendirecektir.    Siyasi parti olarak bizler de istiklalimiz ve istikbalimiz ve istikrarımız için 16 Nisan da “Evet” için ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmak ve maskelerini düşünmek adına gece gündüz zaman ve mikan mevzuu olmadan çalışmalara devam ediyoruz. Milletimiz artık şer odaklarının ihanetin merkezi dış dünyadaki işbirlikçilerinin gerçek yüzlerini gördü. Adı ne olursa olsun aziz milletimiz ve devletimiz tüm terör örgütleri ve ihanet çeteleriyle mücadelesine yılmadan ve bıkmadan ise devam edecektir. Ve bu millet 15 Temmuz gecesi nasıl başardıysa bugün de başaracaktır. Muhalefet her türlü yalan yanlış beyanlarıyla  milletimiz üzerinde farklı algılar oluşturmak istese de milletimizin gerçeği anladığını biliyoruz. Milletimiz bugüne kadar gerçekler üzerinden gerek dış gerekse iç senaryolara karşı nasıl izan sahibi olmasını bildiyse bundan böyle de bileceğinin  inancı içindeyiz. Söz sahiplerine ve dış dünyaya bir kez daha güçlü bir şekilde gösterecektir. Bu düşüncelerin ışığında 16 Nisan da vereceğimiz “EVET” oylarıyla yeni bir tarih yeni bir destan ile ertesi güne yani 17 Nisan sabahına uyanacağız. Ülke olarak ne Hollanda ne Almanya nede başka ülkenin ülkemiz üzerinde oynayacağı oyunlarına çanak tutacağız. Aziz milletimiz aklı selim, sağduyu ve engin ferasetiyle 16 Nisan günü “EVET” oylarıyla geleceğin ülke insanı yararına olması için sahip çıkacağız. Türkiye’ye yakışan önünü açan, gücüne güç ve inanç katan ülkemize özgü Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini gerçekleştirecektir. Yaklaşık 20 gün sonra sözünü dahi etmeye gerek olmayan şer odaklarına milletimiz gerekli karşılığı sandıkta verecektir. Milletimize inanıyoruz, güveniyoruz, milletimizin samimiyeti ve ve desteğine inancım tamdır. Genel merkezimiz ve çalışanlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun.  
Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki ve ekibi Başbakan Binali Yıldırım’ın ziyareti sonrası bazı değerlendirmeler ile ilgili olarak basın mensupları ile bir araya geldi.

    AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki, yaptığı değerlendirmede; Burdur AK Parti İl Teşkilatı tüm çalışmalarının eksiksiz ve sorunsuz olması için günler öncesinden başladığı çalışmalarını tam ve eksiksiz yerine getirebilmek için günler öncesinden başladığı çalışmalarını tamamladı. Burdur Cumhuriyet Meydanında zirveye ulaşan bir programla tamamlanan mitingine birçok bakanımız ile milletvekilimiz de katıldı. Teşkilatımızın her kademesinde bulunan arkadaşlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ayrıca Anayasa referandumunda ve miting meydanında bizimle olan MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ve ekibine de teşekkür ediyorum.

Biliyorsunuz 16 Nisan 2017 günü milletimiz vesayet odaklarının ve vesayet anlayışının kalıntıları olan şer odaklarını temizlemek için sandık başına gidecektir. Türkiye darbelere zemin hazırlayan ülkenin önünü tıkayan, ayrıştıran hükümleri ve anlayışları değerlendirmek için 15 Nisan tarihinin gelmesini bekliyor. Türk milleti asırlarca bozulmayan kimyasını, kardeşlikle yoğrulan hamurunun bozulmaması için geçmişten ders alarak geleceği şekillendirecektir.

   Siyasi parti olarak bizler de istiklalimiz ve istikbalimiz ve istikrarımız için 16 Nisan da “Evet” için ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmak ve maskelerini düşünmek adına gece gündüz zaman ve mikan mevzuu olmadan çalışmalara devam ediyoruz. Milletimiz artık şer odaklarının ihanetin merkezi dış dünyadaki işbirlikçilerinin gerçek yüzlerini gördü. Adı ne olursa olsun aziz milletimiz ve devletimiz tüm terör örgütleri ve ihanet çeteleriyle mücadelesine yılmadan ve bıkmadan ise devam edecektir. Ve bu millet 15 Temmuz gecesi nasıl başardıysa bugün de başaracaktır.

Muhalefet her türlü yalan yanlış beyanlarıyla  milletimiz üzerinde farklı algılar oluşturmak istese de milletimizin gerçeği anladığını biliyoruz. Milletimiz bugüne kadar gerçekler üzerinden gerek dış gerekse iç senaryolara karşı nasıl izan sahibi olmasını bildiyse bundan böyle de bileceğinin  inancı içindeyiz. Söz sahiplerine ve dış dünyaya bir kez daha güçlü bir şekilde gösterecektir. Bu düşüncelerin ışığında 16 Nisan da vereceğimiz “EVET” oylarıyla yeni bir tarih yeni bir destan ile ertesi güne yani 17 Nisan sabahına uyanacağız. Ülke olarak ne Hollanda ne Almanya nede başka ülkenin ülkemiz üzerinde oynayacağı oyunlarına çanak tutacağız.

Aziz milletimiz aklı selim, sağduyu ve engin ferasetiyle 16 Nisan günü “EVET” oylarıyla geleceğin ülke insanı yararına olması için sahip çıkacağız. Türkiye’ye yakışan önünü açan, gücüne güç ve inanç katan ülkemize özgü Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini gerçekleştirecektir. Yaklaşık 20 gün sonra sözünü dahi etmeye gerek olmayan şer odaklarına milletimiz gerekli karşılığı sandıkta verecektir. Milletimize inanıyoruz, güveniyoruz, milletimizin samimiyeti ve ve desteğine inancım tamdır. Genel merkezimiz ve çalışanlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.