BAŞKAN ÖZBEK BÖYLE BİR İDDİA MESNETSİZ VE YERSİZDİR.

DİĞER 08.04.2017 - 12:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3800+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖZBEK BÖYLE BİR İDDİA MESNETSİZ VE YERSİZDİR.

Burdur’un Yeşilova ilçesinde sokak köpeklerine toplu infaz iddasına Belediye Başkanı Nuri Özbek’ten “biz köpek öldürmedik, atılan iddialar yersizdir” yanıtı geldi.
Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek çöplüğüne giderek bizzat araştırmaları yerinde yaptı. Özbek esasen konunun bizimle ilgili olan yönü yok. Kimin tarafından ortaya atıldığını bilmediğim bir iddia bu iddianın içinde Karamanlı İlçesi var Tefenni İlçesi var hatta Denizli Acıpayam İlçesinden olan fotoğraflar var böyle bir iddia üzerine araştırmalarımızı derinleştirdik. Başkan Özbek, yanıma başıboş köpekler ile ilgili Belediye çalışanına da yanıma alarak kendim gittim. Çöplükte ölü hayvan olmadığı ancak onlarca canlı köpeğin burada hayatiyetini devam ettirdiğine ise kendi gözlemlerimle şahit oldum.Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek; “ kimlerin niçin ne amaçla böyle iddialarda bulunduğunu bilmiyorum. Ancak bizzat ben kendim hayvan sever olarak böyle toplu infaza izin vermedim vermemde, bu asılsız iddiaları üzüntüyle karşılıyorum, inceleme yaptığım bizim  çöplükte ölü değil canlı köpeklerle karşılaştık, ayrıca önümüzdeki süreçte hayvan barınağı yapmaya ve hayvanları kısırlaştırma işlemi başlayacağız” şeklinde konuştu. Daha önceleri de bu ve buna benzer mesnetsiz iddiaları ortaya atanlar oldu. Ancak bizim ile ilgili olan her şeye yasalar çerçevesinde her zaman cevap vermeye hazırım. Geçmişte bu gibi ellerinde delil yok iken beni halkın önünde küçük düşürmeye çalışan kişiler hakkında yasal işlem başlattım. Gerekiyorsa yine delil bulduğum anda hukuk çerçevesinde kendileri ile hesaplaşırım.
Burdur’un Yeşilova ilçesinde sokak köpeklerine toplu infaz iddasına Belediye Başkanı Nuri Özbek’ten “biz köpek öldürmedik, atılan iddialar yersizdir” yanıtı geldi.

Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek çöplüğüne giderek bizzat araştırmaları yerinde yaptı. Özbek esasen konunun bizimle ilgili olan yönü yok. Kimin tarafından ortaya atıldığını bilmediğim bir iddia bu iddianın içinde Karamanlı İlçesi var Tefenni İlçesi var hatta Denizli Acıpayam İlçesinden olan fotoğraflar var böyle bir iddia üzerine araştırmalarımızı derinleştirdik.

Başkan Özbek, yanıma başıboş köpekler ile ilgili Belediye çalışanına da yanıma alarak kendim gittim. Çöplükte ölü hayvan olmadığı ancak onlarca canlı köpeğin burada hayatiyetini devam ettirdiğine ise kendi gözlemlerimle şahit oldum.Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek; “ kimlerin niçin ne amaçla böyle iddialarda bulunduğunu bilmiyorum. Ancak bizzat ben kendim hayvan sever olarak böyle toplu infaza izin vermedim vermemde, bu asılsız iddiaları üzüntüyle karşılıyorum, inceleme yaptığım bizim  çöplükte ölü değil canlı köpeklerle karşılaştık, ayrıca önümüzdeki süreçte hayvan barınağı yapmaya ve hayvanları kısırlaştırma işlemi başlayacağız” şeklinde konuştu.

Daha önceleri de bu ve buna benzer mesnetsiz iddiaları ortaya atanlar oldu. Ancak bizim ile ilgili olan her şeye yasalar çerçevesinde her zaman cevap vermeye hazırım. Geçmişte bu gibi ellerinde delil yok iken beni halkın önünde küçük düşürmeye çalışan kişiler hakkında yasal işlem başlattım. Gerekiyorsa yine delil bulduğum anda hukuk çerçevesinde kendileri ile hesaplaşırım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.