POLİS HAFTASI DÜZENLENEN TÖRENLER İLE KUTLANDI

GÜNDEM 10.04.2017 - 13:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4572+ kez okundu.
 

POLİS HAFTASI DÜZENLENEN TÖRENLER İLE KUTLANDI

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü tarafından polis şehitleri için okutulan Mevlidi şerif’in ardından 10 Nisan da Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk konulması ile devam etti
Burdur İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Bir çok polis memuru yapılan görevlendirmenin arkasından törene katılamazken sembolik olarak polis müdürleri ve çok az sayıda polis memuru törende hazır bulundu. İstiklal marşının okunmasının ardından Emniyet Müdürü Saim Akpınar tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.  Burdur İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, yaptığı konuşmada; Aziz milletimizin bağrından çıkarttığı sizlerle her zaman etmiş ve edecektir. Devletimize yönelik her türlü şer odaklarını önlemek, her karışı atalarımızın kanlarıyla sulanmış bu vatan toprakları üzerinde milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşamasını temin etmek için gece gündüz demeden yerine getirdiğiniz çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum. Görevini; Canı ve kanı pahasına yerine getiren vatandaşla karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı, disiplinli  profesyonel çalışma anlayışına sahip meslek onurunu her şeyin üzerinde tutan bir kadro ile çalışma anlayışının gurur ve mutluluğunu yaşıyorum Yalnızca yasaların uygulayıcısı olmadığımızı, suçun kaynağı olan sosyal sorunların çözümlenmesinde katkınızın bulunması gerektiğini sakın unutmayın. Bu yola baş koyan bizler gerek ülkemizin gerekse teşkilatımızın şanlı tarihine layık olduğumuzu geçmişte nasıl ispatladıysak bundan sonra da görevde yapabilecek güç, inanç, ve kararlılığına sahibiz sizlere inanıyor ve güveniyorum dedi. Burdur İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar’ın konuşmasının ardından, Cumhuriyet Meydanında Polis haftası nedeniyle düzenlenen tören sona erdi. Törenin ikinci bölümünde emniyet müdürü Akpınar makamında tebrikleri kabul etti. Göl polis tesislerinde Şehit ailelerine ve polis eşlerine düzenlenen törenle yemek verildi. Polis amca satranç turnuvası düzenlendi.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü tarafından polis şehitleri için okutulan Mevlidi şerif’in ardından 10 Nisan da Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk konulması ile devam etti

Burdur İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Bir çok polis memuru yapılan görevlendirmenin arkasından törene katılamazken sembolik olarak polis müdürleri ve çok az sayıda polis memuru törende hazır bulundu. İstiklal marşının okunmasının ardından Emniyet Müdürü Saim Akpınar tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

 Burdur İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, yaptığı konuşmada; Aziz milletimizin bağrından çıkarttığı sizlerle her zaman etmiş ve edecektir. Devletimize yönelik her türlü şer odaklarını önlemek, her karışı atalarımızın kanlarıyla sulanmış bu vatan toprakları üzerinde milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşamasını temin etmek için gece gündüz demeden yerine getirdiğiniz çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum.

Görevini; Canı ve kanı pahasına yerine getiren vatandaşla karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı, disiplinli  profesyonel çalışma anlayışına sahip meslek onurunu her şeyin üzerinde tutan bir kadro ile çalışma anlayışının gurur ve mutluluğunu yaşıyorum

Yalnızca yasaların uygulayıcısı olmadığımızı, suçun kaynağı olan sosyal sorunların çözümlenmesinde katkınızın bulunması gerektiğini sakın unutmayın. Bu yola baş koyan bizler gerek ülkemizin gerekse teşkilatımızın şanlı tarihine layık olduğumuzu geçmişte nasıl ispatladıysak bundan sonra da görevde yapabilecek güç, inanç, ve kararlılığına sahibiz sizlere inanıyor ve güveniyorum dedi.

Burdur İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar’ın konuşmasının ardından, Cumhuriyet Meydanında Polis haftası nedeniyle düzenlenen tören sona erdi. Törenin ikinci bölümünde emniyet müdürü Akpınar makamında tebrikleri kabul etti. Göl polis tesislerinde Şehit ailelerine ve polis eşlerine düzenlenen törenle yemek verildi. Polis amca satranç turnuvası düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.