JANDARMA KANUNSUZLUĞA İZİN VERMEDİ

ASAYİŞ 05.05.2017 - 16:03, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4058+ kez okundu.
 

JANDARMA KANUNSUZLUĞA İZİN VERMEDİ

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sağladıkları istihbarat sonucu içkili bir mekanda bulunan ruhsatsız tabanca ve tüfekleri topladı.
Burdur İl J.K.lığınca sorumluluk bölgesinde suçluların ve aranan şahısların yakalanarak huzur ve asayiş ortamının tesisi maksadıyla emniyet ve asayiş hizmetlerine (24) saat esasına göre ve kararlılıkla devam edilmektedir.  Bu kapsamda Tefenni İlçesi Yokuş Mahallesi bölgesinde faaliyet gösteren içkili bir restorantta ruhsatsız tabanca ve av tüfeklerinin bulunduğu ihbarının alınmıştır. Bunun üzerine Tefenni İlçe J.K.lığınca yapılan istihbarat çalışmalar sonucu, Tefenni Sulh Ceza Hakimliği’nden alınan arama kararına istinaden Tefenni ilçe J.K.lığına bağlı Jandarma Asayiş Timleri tarafından düzenlenen operasyonda, işletmede yapılan aramada işletme ve eklentilerinin değişik yerlerinde gizlenmiş vaziyette ve ruhsatsız olduğu tespit edilen; (1) Adet Magnum marka otomatik av tüfeği, (1) Adet Special marka pompalı av tüfeği, (1) Adet Milano marka otomatik av tüfeği, (1) Adet Kırıkkale marka 7.65 mm çapında tabanca ve tabancaya ait (6) adet tabanca fişeği, (1) Adet Zigana Sport marka 9.mm çapında tabanca ve bu tabancaya ait (70) adet tabanca fişeği ele geçirilmiş olup, olayla ilgili işletme sahibi ile beraber (6) şüpheli şahıs hakkında adli ve idari işlemlere başlanılmıştır.  Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.  
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sağladıkları istihbarat sonucu içkili bir mekanda bulunan ruhsatsız tabanca ve tüfekleri topladı.

Burdur İl J.K.lığınca sorumluluk bölgesinde suçluların ve aranan şahısların yakalanarak huzur ve asayiş ortamının tesisi maksadıyla emniyet ve asayiş hizmetlerine (24) saat esasına göre ve kararlılıkla devam edilmektedir.

 Bu kapsamda Tefenni İlçesi Yokuş Mahallesi bölgesinde faaliyet gösteren içkili bir restorantta ruhsatsız tabanca ve av tüfeklerinin bulunduğu ihbarının alınmıştır. Bunun üzerine Tefenni İlçe J.K.lığınca yapılan istihbarat çalışmalar sonucu, Tefenni Sulh Ceza Hakimliği’nden alınan arama kararına istinaden Tefenni ilçe J.K.lığına bağlı Jandarma Asayiş Timleri tarafından düzenlenen operasyonda, işletmede yapılan aramada işletme ve eklentilerinin değişik yerlerinde gizlenmiş vaziyette ve ruhsatsız olduğu tespit edilen;

(1) Adet Magnum marka otomatik av tüfeği,

(1) Adet Special marka pompalı av tüfeği,

(1) Adet Milano marka otomatik av tüfeği,

(1) Adet Kırıkkale marka 7.65 mm çapında tabanca ve tabancaya ait (6) adet tabanca fişeği,

(1) Adet Zigana Sport marka 9.mm çapında tabanca ve bu tabancaya ait (70) adet tabanca fişeği ele geçirilmiş olup, olayla ilgili işletme sahibi ile beraber (6) şüpheli şahıs hakkında adli ve idari işlemlere başlanılmıştır.

 Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.