KARA KUVVETLERİ KOMUTANI ÇOLAK VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 16.05.2017 - 16:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3505+ kez okundu.
 

KARA KUVVETLERİ KOMUTANI ÇOLAK VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ

Türk Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Burdur Valiliği’ne ziyarette bulundu.
Orgeneral Salik Zeki Çolak, Kara Kuvvetlerine bağlı birlikleri denetlemek üzere Burdur ‘a gelen Orgeneral Çolak, Burdur Valiliğine gerçekleştirdiği ziyaretinde Vali Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.   Ziyarette Kara Kuvvetleri Komutanı Orgenaral Çolak’a, Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin (EDOK) Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu eşlik etti. Antalya Garnizon ve 3’üncü Piyade Eğitim Tugay Komutanı P. Alb. Tahir Savran, Burdur Garnizon ve 1. Tank Eğitim Alay Komutanı Tank Alb. Cem Tuce ve 58. Piyade Eğitim Alay Komutanı P. Alb. Hakan Tutucu’da ziyarette yer aldı.   Valilik girişinde Vali Şerif Yılmaz ve Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı tarafından karşılanan Orgenaral Çolak, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra makama geçti.Ziyaretleri dolayısıyla Orgeneral Çolak'a teşekkür eden Vali Yılmaz, memnuniyetini ifade etti.   15 Temmuz süreci sonrası taşınan birlikleri ziyaret ederek, taşınma süreçleri ile ilgili devam eden çalışmaları yerinde incelediklerini belirten Orgeneral Çolak, Burdur’a taşınan 1. Tank Eğitim Alay Komutanlığı’nı ve 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığını da bugün ziyaret gerçekleştirerek, incelemelerde bulunacaklarını ifade etti. Burdur da devam eden çalışmalarında hızlı bir şekilde ilerlediğini sözlerine ekledi.   Vali Yılmaz, Burdur’a taşınan birliklerin İlimiz ve vatandaşlarımızın tarafından memnuniyetle karşılandığını ifade ederek, taşınma sürecinde EDOK Komutanımızın ilimize ziyaretleri olmuştu. Sorunsuz bir şekilde taşınma süreci gerçekleşti. Taşınan birliğin Burdurlu esnaflarımız açısından da ekonomik canlılık getirdiğini belirtmek istiyorum. Bu konu da bu süreçle ilgili desteklerinizden dolayı sizlere de teşekkür ediyorum dedi.  
Türk Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Burdur Valiliği’ne ziyarette bulundu.

Orgeneral Salik Zeki Çolak, Kara Kuvvetlerine bağlı birlikleri denetlemek üzere Burdur ‘a gelen Orgeneral Çolak, Burdur Valiliğine gerçekleştirdiği ziyaretinde Vali Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Kara Kuvvetleri Komutanı Orgenaral Çolak’a, Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin (EDOK) Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu eşlik etti. Antalya Garnizon ve 3’üncü Piyade Eğitim Tugay Komutanı P. Alb. Tahir Savran, Burdur Garnizon ve 1. Tank Eğitim Alay Komutanı Tank Alb. Cem Tuce ve 58. Piyade Eğitim Alay Komutanı P. Alb. Hakan Tutucu’da ziyarette yer aldı.

 

Valilik girişinde Vali Şerif Yılmaz ve Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı tarafından karşılanan Orgenaral Çolak, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra makama geçti.Ziyaretleri dolayısıyla Orgeneral Çolak'a teşekkür eden Vali Yılmaz, memnuniyetini ifade etti.

 

15 Temmuz süreci sonrası taşınan birlikleri ziyaret ederek, taşınma süreçleri ile ilgili devam eden çalışmaları yerinde incelediklerini belirten Orgeneral Çolak, Burdur’a taşınan 1. Tank Eğitim Alay Komutanlığı’nı ve 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığını da bugün ziyaret gerçekleştirerek, incelemelerde bulunacaklarını ifade etti. Burdur da devam eden çalışmalarında hızlı bir şekilde ilerlediğini sözlerine ekledi.

 

Vali Yılmaz, Burdur’a taşınan birliklerin İlimiz ve vatandaşlarımızın tarafından memnuniyetle karşılandığını ifade ederek, taşınma sürecinde EDOK Komutanımızın ilimize ziyaretleri olmuştu. Sorunsuz bir şekilde taşınma süreci gerçekleşti. Taşınan birliğin Burdurlu esnaflarımız açısından da ekonomik canlılık getirdiğini belirtmek istiyorum. Bu konu da bu süreçle ilgili desteklerinizden dolayı sizlere de teşekkür ediyorum dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.