KÜÇÜK HASAN’IN HAYAL DÜNYASI GERÇEK OLDU

YAŞAM 17.05.2017 - 15:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4284+ kez okundu.
 

KÜÇÜK HASAN’IN HAYAL DÜNYASI GERÇEK OLDU

Müzik tutkunu 14 yaşındaki Hasan Acar’a hayalini kurduğu keman Burdur Belediyesi tarafından hediye edildi.
Kemal Solmaz Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Hasan Acar, okul arkadaşının kemanıyla ilk defa tanıştığı müzik aleti keman daha sonra tutkusu oldu. Müzik Öğretmeni İbrahim Erkan’ın da desteğiyle keman çalmayı öğrenen Hasan Acar, küçücük dünyasında iyi bir keman hayalini kurduğu kemana sahip olmak isteğini okuldaki öğretmenleriyle paylaşarak kendisinde bunun bir tutku olmaya başladığını okul yönetimine bildirdi. Okul yönetimi ise öğrencinin bu isteği olan konuyu Burdur Belediyesine bildirmesinin ardından gönüllü bağışçılardan tedarik edilen keman Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say tarafından Hasan Acar’a teslim edildi. Mutluluğu yüzünden okunan Hasan Acar, kim bilir ilerleyen zamandaki eğitiminde aldığı bu dersler sayısında iyi bir keman “virtiyözü” olma yolunda Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e ve Başkan Yardımcısı Ali Say’a keman için teşekkür etti.  
Müzik tutkunu 14 yaşındaki Hasan Acar’a hayalini kurduğu keman Burdur Belediyesi tarafından hediye edildi.

Kemal Solmaz Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Hasan Acar, okul arkadaşının kemanıyla ilk defa tanıştığı müzik aleti keman daha sonra tutkusu oldu. Müzik Öğretmeni İbrahim Erkan’ın da desteğiyle keman çalmayı öğrenen Hasan Acar, küçücük dünyasında iyi bir keman hayalini kurduğu kemana sahip olmak isteğini okuldaki öğretmenleriyle paylaşarak kendisinde bunun bir tutku olmaya başladığını okul yönetimine bildirdi. Okul yönetimi ise öğrencinin bu isteği olan konuyu Burdur Belediyesine bildirmesinin ardından gönüllü bağışçılardan tedarik edilen keman Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say tarafından Hasan Acar’a teslim edildi.

Mutluluğu yüzünden okunan Hasan Acar, kim bilir ilerleyen zamandaki eğitiminde aldığı bu dersler sayısında iyi bir keman “virtiyözü” olma yolunda Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e ve Başkan Yardımcısı Ali Say’a keman için teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.