BUCAK EMİN GÜLMEZ ORTA OKULU İNŞAATI AÇIKLMASI

EĞİTİM 29.06.2017 - 17:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4653+ kez okundu.
 

BUCAK EMİN GÜLMEZ ORTA OKULU İNŞAATI AÇIKLMASI

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Bucak Emin Gülmez Orta Okulunun inşaatı ile ilgili basın açıklamasında bulundu.
Bucak İlçesinde 32 Derslikli ve Burdur Merkez de dahil en büyük Orta Okulunun olduğunu belirten Milletvekili Bayram Özçelik “32 Derslikli Bucak Emin Gülmez ortaokulunun ihalesi yapılmış olup, okul 8.700.000 TL bütçesi ile ilimizdeki en büyük ortaokullardan birisi olarak temel kazımı çalışmaları başladı.” Dedi. Milletvekili Özçelik 4 Katlı olup 7.107 m2 lik alana ve güzel bir mimariye sahip olacak okulun 32 dersliğinin yanında 3 anasınıfı dersliği, 2 fen laboratuvarı 2 bilgisayar, 1 resim, 1 müzik ve 1 iş atölyesi dersliği bulunacağını belirtti. Özçelik “ Ayrıca 10 idare odası, 1 kütüphane, 1 Beden eğitimi salonu, 2 reviri bulunan okul binası çevre düzenlemesi ve oyun sahaları ile Bucak İlçemizin eğitimine büyük bir katkı sağlayacaktır.” dedi.  
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Bucak Emin Gülmez Orta Okulunun inşaatı ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

Bucak İlçesinde 32 Derslikli ve Burdur Merkez de dahil en büyük Orta Okulunun olduğunu belirten Milletvekili Bayram Özçelik “32 Derslikli Bucak Emin Gülmez ortaokulunun ihalesi yapılmış olup, okul 8.700.000 TL bütçesi ile ilimizdeki en büyük ortaokullardan birisi olarak temel kazımı çalışmaları başladı.” Dedi.

Milletvekili Özçelik 4 Katlı olup 7.107 m2 lik alana ve güzel bir mimariye sahip olacak okulun 32 dersliğinin yanında 3 anasınıfı dersliği, 2 fen laboratuvarı 2 bilgisayar, 1 resim, 1 müzik ve 1 iş atölyesi dersliği bulunacağını belirtti.

Özçelik “ Ayrıca 10 idare odası, 1 kütüphane, 1 Beden eğitimi salonu, 2 reviri bulunan okul binası çevre düzenlemesi ve oyun sahaları ile Bucak İlçemizin eğitimine büyük bir katkı sağlayacaktır.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.