BURDUR HAYVANCILIĞI KONUSUNDAKİ TECRÜBELERİMİZİ ÜLKE GENELİNDE UYGULAMAK İÇİN

GÜNDEM 27.07.2017 - 17:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4527+ kez okundu.
 

BURDUR HAYVANCILIĞI KONUSUNDAKİ TECRÜBELERİMİZİ ÜLKE GENELİNDE UYGULAMAK İÇİN

Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği için adaylığı konusunda açıklamalarda bulundu.
Türkiye Damızlık Yetiştiricileri Birliği, seçimlerine az bir zaman kala hayvancılık ve ıslahı konusunda deneyimi ve vasıflı bir idareci olması nedeniyle bölge ve ülke genelindeki illerden gelen talip ve geçmişte merkez birliği yönetiminde aldığı görevler nedeniyle birlik başkanlarının kendisine ısrarları nedeniyle resmi olarak adaylığını açıkladı. Kamil Özcan, yaptığı açıklamada; Geçtiğimiz hafta ve bu hafta yerel basınımızda, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği (TDSYMB) genel başkanlığına adaylığım konusunda çıkan haberler doğrultusunda bu açıklamayı yapıyorum. Burdur İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin(BDSYB) 1995 yılında kuruluşundan bu yana; kurucu üyelik, Yönetim Kurulu üyeliği ve 2007 yılından itibaren de Yönetim Kurulu Başkanlık görevlerini Burdur ve Ülke hayvancılığı adına büyük bir gururla yaptım. Bunun yanı sıra 2002-2004 yılları arasında da TDSYMB Genel Başkanlığı yaptım. Yönetim Kurulumuzla göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kapısı kapalı, ulaşılamaz, hesap sorulamaz ve hesap veremez Yönetim değil; her zaman kapısı açık, ulaşılabilir, hesap sorulabilen ve hesap verebilen bir Yönetim anlayışı içerisinde olduk. Kurucu üyeliği ile çıktığımız Burdur DSYB yolculuğunda başta değerli üreticilerimiz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz, Üniversitemiz, Sivil Toplum Örgütlerimiz ve personelimizle Burdur hayvancılığı için büyük bir uyum içerisinde gece gündüz demeden çalıştık. Burdur şuan süt ve damızlıkta ‘marka’ olarak adlandırılıyorsa bu ortak çalışma ve dayanışma sayesindedir. Görev süremizde, Burdur  hayvancılığı adına ne yapılıyorsa elimizden gelen katkıyı vermeye çalıştık. Burdur’un adını hayvancılık sektörü ile tanıttık ve tanıtmaktayız. Bu sebeple de Burdurlu hemşehrilerimiz bize her zaman sahip çıktı ve destekleri ile her zaman daha çok çalışmamız için motive ettiler.   22 yıl önce adımımı attığım Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği yolculuğumda, değerli üretici kardeşlerim ve İl Başkanı dostlarımın talepleri doğrultusunda 17 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak olan TDSYMB Genel Kurulunda  Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olmaya karar verdim. Bu zorlu yolda üreticilerimizin, diğer Sivil Toplum Örgütlerinin, Milletvekillerimizin, İl Başkanlarımızın, yerel basınımızın ve tüm Burdurluların kıymetli desteklerini htiğimiz için yürekten teşekkür ediyorum. 
Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği için adaylığı konusunda açıklamalarda bulundu.

Türkiye Damızlık Yetiştiricileri Birliği, seçimlerine az bir zaman kala hayvancılık ve ıslahı konusunda deneyimi ve vasıflı bir idareci olması nedeniyle bölge ve ülke genelindeki illerden gelen talip ve geçmişte merkez birliği yönetiminde aldığı görevler nedeniyle birlik başkanlarının kendisine ısrarları nedeniyle resmi olarak adaylığını açıkladı. Kamil Özcan, yaptığı açıklamada; Geçtiğimiz hafta ve bu hafta yerel basınımızda, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği (TDSYMB) genel başkanlığına adaylığım konusunda çıkan haberler doğrultusunda bu açıklamayı yapıyorum.

Burdur İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin(BDSYB) 1995 yılında kuruluşundan bu yana; kurucu üyelik, Yönetim Kurulu üyeliği ve 2007 yılından itibaren de Yönetim Kurulu Başkanlık görevlerini Burdur ve Ülke hayvancılığı adına büyük bir gururla yaptım. Bunun yanı sıra 2002-2004 yılları arasında da TDSYMB Genel Başkanlığı yaptım.

Yönetim Kurulumuzla göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kapısı kapalı, ulaşılamaz, hesap sorulamaz ve hesap veremez Yönetim değil; her zaman kapısı açık, ulaşılabilir, hesap sorulabilen ve hesap verebilen bir Yönetim anlayışı içerisinde olduk. Kurucu üyeliği ile çıktığımız Burdur DSYB yolculuğunda başta değerli üreticilerimiz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz, Üniversitemiz, Sivil Toplum Örgütlerimiz ve personelimizle Burdur hayvancılığı için büyük bir uyum içerisinde gece gündüz demeden çalıştık. Burdur şuan süt ve damızlıkta ‘marka’ olarak adlandırılıyorsa bu ortak çalışma ve dayanışma sayesindedir.

Görev süremizde, Burdur  hayvancılığı adına ne yapılıyorsa elimizden gelen katkıyı vermeye çalıştık. Burdur’un adını hayvancılık sektörü ile tanıttık ve tanıtmaktayız. Bu sebeple de Burdurlu hemşehrilerimiz bize her zaman sahip çıktı ve destekleri ile her zaman daha çok çalışmamız için motive ettiler.  

22 yıl önce adımımı attığım Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği yolculuğumda, değerli üretici kardeşlerim ve İl Başkanı dostlarımın talepleri doğrultusunda 17 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak olan TDSYMB Genel Kurulunda  Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olmaya karar verdim. Bu zorlu yolda üreticilerimizin, diğer Sivil Toplum Örgütlerinin, Milletvekillerimizin, İl Başkanlarımızın, yerel basınımızın ve tüm Burdurluların kıymetli desteklerini htiğimiz için yürekten teşekkür ediyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.