YANGIN MAĞDURLARININ YARALARI SARILIYOR

YAŞAM 31.07.2017 - 17:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4349+ kez okundu.
 

YANGIN MAĞDURLARININ YARALARI SARILIYOR

Tefenni Başpınar ve Gölhisar Hisarardı Köylerinde meydana gelen yangın’da zarar gören ev ve ahırları yanan ailelere yardım yapıldı.
Burdur Valisi Cumartesi günü çıkan yangın da ev ve ahırları yanan Tefenni ve Gölhisar Hisarardı köylerinde yangında evlerini ve ahırlarını kaybeden ailelere ziyaretlerde bulundu. Soğutma çalışmalarına devam edildiği Başpınar ve Hisarardı'nda ailelere geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Vali Yılmaz, can kaybı olmadığı için şükür ediyoruz dedi. Evlerini kaybeden, ahırları yanan vatandaşlara gereken desteği yapacaklarını ifade eden Vali Yılmaz, devlet olarak vatandaşlarımızın yarasını sarmak için gerekeni yapacaklarını ifade etti.   Yangın bölgesinde incelemelerde bulunarak yanan ev ve ahırları yerinde gören Vali Yılmaz,  Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber yangın riskinin arttığını tekrar dile getirerek, vatandaşlarımızdan isteğimiz sıcakların arttığı bu hassas dönemde daha duyarlı ve dikkatli davranmaları gerektiğini vurguladı.   Vali Yılmaz ziyaret sırasından AFAD tarafından yangın bölgesinde kurulan çadır ve acil ihtiyaç olarak yatak, battaniye yastık vb. gibi ihtiyaçlarla ilgili evini kaybeden vatandaşlar için yapılan çalışmalar hakkında İl Müdürü Yasin Tokgöz'den bilgi aldı.  
Tefenni Başpınar ve Gölhisar Hisarardı Köylerinde meydana gelen yangın’da zarar gören ev ve ahırları yanan ailelere yardım yapıldı.

Burdur Valisi Cumartesi günü çıkan yangın da ev ve ahırları yanan Tefenni ve Gölhisar Hisarardı köylerinde yangında evlerini ve ahırlarını kaybeden ailelere ziyaretlerde bulundu. Soğutma çalışmalarına devam edildiği Başpınar ve Hisarardı'nda ailelere geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Vali Yılmaz, can kaybı olmadığı için şükür ediyoruz dedi. Evlerini kaybeden, ahırları yanan vatandaşlara gereken desteği yapacaklarını ifade eden Vali Yılmaz, devlet olarak vatandaşlarımızın yarasını sarmak için gerekeni yapacaklarını ifade etti.

 

Yangın bölgesinde incelemelerde bulunarak yanan ev ve ahırları yerinde gören Vali Yılmaz,  Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber yangın riskinin arttığını tekrar dile getirerek, vatandaşlarımızdan isteğimiz sıcakların arttığı bu hassas dönemde daha duyarlı ve dikkatli davranmaları gerektiğini vurguladı.

 

Vali Yılmaz ziyaret sırasından AFAD tarafından yangın bölgesinde kurulan çadır ve acil ihtiyaç olarak yatak, battaniye yastık vb. gibi ihtiyaçlarla ilgili evini kaybeden vatandaşlar için yapılan çalışmalar hakkında İl Müdürü Yasin Tokgöz'den bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.