ERCENGİZ İLÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

SİYASET 10.08.2017 - 12:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3381+ kez okundu.
 

ERCENGİZ İLÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

İlçe ziyaretlerine devam eden Burdur Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kemer ilçesini ziyaret etti.
Burdur Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Kemer ilçesini ziyaret etti. Başkan Ercengiz, ilk olarak CHP Kemer İlçe örgütünü ziyaret etti. İlçe örgütüyle birlikte halk pazarını ve esnafları ziyaret eden Başkan Ercengiz, sorunları yerinde dinledi. Başkan Ercengiz daha sonra Meclis Üyeleriyle birlikte Kemer Belediye Başkanı Durmuş Erdem’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ercengiz ve Başkan Erdem Burdur Belediyeler Birliği Katı Atık Bertaraf Tesisi hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Ercengiz daha sonra Kemer Belediye Başkanı Durmuş Erdem ile birlikte Kemer Belediyesi tarafından yapılan Yayla Evlerini gezdi. Ziyaretlerde konuşan Başkan Ercengiz, “İlçe ziyaretlerimizde Burdur Belediyeler Birliği’nin ortak bir projesi olan Katı Atık Bertaraf Tesisi hakkında belediye başkanlarımızla görüşme yapıyoruz. İlçe örgütlerimizi ziyaret ediyoruz. Burdur’umuz için güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görmek ve sorunları çözmek için çalışıyoruz. Misafirperverlikleri için Kemer Belediye Başkanımız Durmuş Erdem başta olmak üzere tüm değerli Kemer Halkına teşekkür ederim. Alternatif turizm için geliştirdikleri Yayla Evleri Projesinden dolayı kendisini kutluyorum. İlimiz için, turizm için güzel bir yatırım olmuş. Burdur Belediyeler Birliği olarak turizm yatırımlarının daha da artması gerektiğine inanıyorum.  Yatırımcılarımızı Burdur’a davet ediyorum. Turizm için yatırım yapacak girişimcilerimize gereken desteği sağlayacağız.” diye konuştu.  
İlçe ziyaretlerine devam eden Burdur Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kemer ilçesini ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Kemer ilçesini ziyaret etti.

Başkan Ercengiz, ilk olarak CHP Kemer İlçe örgütünü ziyaret etti. İlçe örgütüyle birlikte halk pazarını ve esnafları ziyaret eden Başkan Ercengiz, sorunları yerinde dinledi. Başkan Ercengiz daha sonra Meclis Üyeleriyle birlikte Kemer Belediye Başkanı Durmuş Erdem’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ercengiz ve Başkan Erdem Burdur Belediyeler Birliği Katı Atık Bertaraf Tesisi hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Ercengiz daha sonra Kemer Belediye Başkanı Durmuş Erdem ile birlikte Kemer Belediyesi tarafından yapılan Yayla Evlerini gezdi.

Ziyaretlerde konuşan Başkan Ercengiz, “İlçe ziyaretlerimizde Burdur Belediyeler Birliği’nin ortak bir projesi olan Katı Atık Bertaraf Tesisi hakkında belediye başkanlarımızla görüşme yapıyoruz. İlçe örgütlerimizi ziyaret ediyoruz. Burdur’umuz için güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görmek ve sorunları çözmek için çalışıyoruz. Misafirperverlikleri için Kemer Belediye Başkanımız Durmuş Erdem başta olmak üzere tüm değerli Kemer Halkına teşekkür ederim. Alternatif turizm için geliştirdikleri Yayla Evleri Projesinden dolayı kendisini kutluyorum. İlimiz için, turizm için güzel bir yatırım olmuş. Burdur Belediyeler Birliği olarak turizm yatırımlarının daha da artması gerektiğine inanıyorum.  Yatırımcılarımızı Burdur’a davet ediyorum. Turizm için yatırım yapacak girişimcilerimize gereken desteği sağlayacağız.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.