VALİLER YOL UYGULAMALARINI MASAYA YATIRDI

16.09.2017 - 10:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4254+ kez okundu.
 

VALİLER YOL UYGULAMALARINI MASAYA YATIRDI

Vali Şerif Yılmaz, Antalya'da düzenlenen 'Yol Uygulama Noktaları Koordinasyon Toplantısı'na katıldı.
Antalya ev sahipliğinde düzenlenen, 6 ilin Valilerinin, İl Jandarma Komutanlarının ve İl Emniyet Müdürlerinin katıldığı toplantıda yol uygulama noktalarıyla ilgili illerde yapılan çalışmalar değerlendirilerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.     Toplantıya Vali Şerif Yılmaz, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Konya Valisi Yakub Canbolat, Karaman Valisi Fahri Meral, Mersin Valisi Ali İhsan Su, il jandarma komutanları ve il emniyet müdürleri katıldı.     Toplantı öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Karaloğlu, İçişleri Bakanlığı'nın geçen yıl belirlenen 9 hassas ili çevresindeki illerle irtibatlandırması üzerine Antalya'nın koordinasyon görevi olan kentlerden biri olduğunu anlattı. Antalya ile karasal sınırı olan Burdur, Isparta, Konya Karaman, Mersin'le irtibatlı il olarak Antalya'ya koordinasyon görevi verildiğini aktaran Karaloğlu, toplantıda çalışmalarda varsa aksayan yönleri tespit etmek ve farklı illerdeki iyi uygulamaları diğer illere yayma çalışması yapılacağını söyledi. Vali Karaloğlu, "Hedefimiz illerimizi daha güvenilir hale getirmek kötü niyetli gruplardan, şahıslardan illerimizi uzak tutmak" dedi.  
Vali Şerif Yılmaz, Antalya'da düzenlenen 'Yol Uygulama Noktaları Koordinasyon Toplantısı'na katıldı.

Antalya ev sahipliğinde düzenlenen, 6 ilin Valilerinin, İl Jandarma Komutanlarının ve İl Emniyet Müdürlerinin katıldığı toplantıda yol uygulama noktalarıyla ilgili illerde yapılan çalışmalar değerlendirilerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

 

Toplantıya Vali Şerif Yılmaz, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Konya Valisi Yakub Canbolat, Karaman Valisi Fahri Meral, Mersin Valisi Ali İhsan Su, il jandarma komutanları ve il emniyet müdürleri katıldı.

 

 

Toplantı öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Karaloğlu, İçişleri Bakanlığı'nın geçen yıl belirlenen 9 hassas ili çevresindeki illerle irtibatlandırması üzerine Antalya'nın koordinasyon görevi olan kentlerden biri olduğunu anlattı. Antalya ile karasal sınırı olan Burdur, Isparta, Konya Karaman, Mersin'le irtibatlı il olarak Antalya'ya koordinasyon görevi verildiğini aktaran Karaloğlu, toplantıda çalışmalarda varsa aksayan yönleri tespit etmek ve farklı illerdeki iyi uygulamaları diğer illere yayma çalışması yapılacağını söyledi. Vali Karaloğlu, "Hedefimiz illerimizi daha güvenilir hale getirmek kötü niyetli gruplardan, şahıslardan illerimizi uzak tutmak" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.