ALT YAPI VE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

YAŞAM 21.09.2017 - 17:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4592+ kez okundu.
 

ALT YAPI VE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bucak Belediyesi kent insanının yaşam alanları olan alt yapı ve asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor
Asfalt çalışmalarına devam eden Bucak Belediyesi şehrin en ücra köşesini hizmetle buluşturuyor. Asfalt çalışmalarıyla Bucak’ın yeni yerleşim alanlarına kadar hizmet ulaştıran Bucak Belediye Başkanlığı Bucak’ın çehresini değiştirmeye devam ediyor. Konak, Fatih, Sanayi, Yeni Mahalle M.akif Mahallesi ve Barbaros Mahallesinde sürdürülen asfaltlama çalışmaları ile mahalle aralarında alt yapı çalışmaları gerçekleştirilerek akabinde yollar sıcak asfalt ile kaplanıyor. Bucak Belediye Başkanvekili Yalçın Sezgin çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı ve ilgili birim müdürlerine çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar verdi. Başkanvekili Sezgin yaptığı açıklamada, “Kentin cadde ve sokaklarını modern bir görünüme kavuşturmak için asfalt kaplama ve parke taş döşeme çalışmalarına devam ediyoruz. Çeşitli nedenlerle bozulan ya da hasar gören yollarda öncelikle altyapı sistemleri kontrol edilirken yağmur suyu kanalları ve mazgallarının bakım ve onarımı yapıldıktan sonra asfalt kaplaması yapılarak Bucak modern ve pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuluyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz 2017 yılı programına göre ilçenin farklı mahallelerinde ve kırsal mahallelerin ara yollarında asfaltlama ve parke taş döşemesi gerçekleştirmeye devam edecek”. dedi.
Bucak Belediyesi kent insanının yaşam alanları olan alt yapı ve asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor

Asfalt çalışmalarına devam eden Bucak Belediyesi şehrin en ücra köşesini hizmetle buluşturuyor. Asfalt çalışmalarıyla Bucak’ın yeni yerleşim alanlarına kadar hizmet ulaştıran Bucak Belediye Başkanlığı Bucak’ın çehresini değiştirmeye devam ediyor. Konak, Fatih, Sanayi, Yeni Mahalle M.akif Mahallesi ve Barbaros Mahallesinde sürdürülen asfaltlama çalışmaları ile mahalle aralarında alt yapı çalışmaları gerçekleştirilerek akabinde yollar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

Bucak Belediye Başkanvekili Yalçın Sezgin çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı ve ilgili birim müdürlerine çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar verdi. Başkanvekili Sezgin yaptığı açıklamada, “Kentin cadde ve sokaklarını modern bir görünüme kavuşturmak için asfalt kaplama ve parke taş döşeme çalışmalarına devam ediyoruz. Çeşitli nedenlerle bozulan ya da hasar gören yollarda öncelikle altyapı sistemleri kontrol edilirken yağmur suyu kanalları ve mazgallarının bakım ve onarımı yapıldıktan sonra asfalt kaplaması yapılarak Bucak modern ve pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuluyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz 2017 yılı programına göre ilçenin farklı mahallelerinde ve kırsal mahallelerin ara yollarında asfaltlama ve parke taş döşemesi gerçekleştirmeye devam edecek”. dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.