ŞEKLİ NE OLURSA OLSUN BÖYLE BİR İMA KABUL EDİLEMEZ

DİĞER 20.10.2017 - 21:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3031+ kez okundu.
 

ŞEKLİ NE OLURSA OLSUN BÖYLE BİR İMA KABUL EDİLEMEZ

Belediye Başkanımız, Ali Orkun Ercengiz adına ne de değerli Burdur Halkı adına kabul etmemiz mümkün değildir.
Bazı yerel haber sitelerinde yer alan haberlerde Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın bir törende Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’in ismini kullanmadan Belediye başkanımızı ima ettiği gerekçesiyle Belediye Başkanımıza ayar verildiği şekliyle bir haber yapılmıştır. Böyle bir haberi ne Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz adına ne de değerli Burdur Halkı adına kabul etmemiz mümkün değildir.  Her iki kişiden birinin oyunu alarak Belediye Başkanı seçilmiş, bugün itibariyle tüm Burdurlu hemşerilerimizin gönlünde taht kurmuş bir Belediye Başkanına ayar verildi ifadesi şık bir cümle değildir. Bu kimsenin ne hakkıdır ne de haddidir. Zira seçilmiş bir Belediye Başkanına ayar verilmesi demek vatandaşlarımıza ayar verilmesi anlamına gelmektedir. Bu ifadeyi de ne kendi adımıza ne de vatandaşlarımız adına kabul etmemiz mümkün değildir. Burdur Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz, seçildiği günden bugüne kadar herhangi bir unsuru reklam malzemesi yapmaya gerek duymadan, kendi kimliği ve kişiliği ile sevilen, sayılan ve tüm Burdur tarafından tanınan bir şahsiyettir. Belediye Başkanımızın her hangi bir unsuru kullanarak ne reklam yapmaya ne de daha fazla tanınmaya ihtiyacı yoktur.   Okullarımıza yapılan yardımlarda çocuklarımızın Belediye Başkanımıza olan sevgilerini resmetmek elbette ki hakkımızdır. Seçilmiş bir kişinin yurttaşlarımızla buluşması her hangi bir gerekçeyle engellenemez. 2012 yılında dönemin Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya tarafından başlatılan ve büyüterek geleneksel hale getirdiğimiz kırtasiye seti dağıtımlarımıza Sayın Vali’nin de katıldığını hatırlatmak isteriz. Burdur Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi aileler için yaptığımız gıda paketi ve kömür yardımlarımızdan yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerinin temizlenmesine kadar hiçbir vatandaşımızı rencide edecek bir çalışma içerisine girmedik, bundan sonra da hassas davranmaya devam edeceğiz.  
Belediye Başkanımız, Ali Orkun Ercengiz adına ne de değerli Burdur Halkı adına kabul etmemiz mümkün değildir.

Bazı yerel haber sitelerinde yer alan haberlerde Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın bir törende Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’in ismini kullanmadan Belediye başkanımızı ima ettiği gerekçesiyle Belediye Başkanımıza ayar verildiği şekliyle bir haber yapılmıştır. Böyle bir haberi ne Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz adına ne de değerli Burdur Halkı adına kabul etmemiz mümkün değildir. 

Her iki kişiden birinin oyunu alarak Belediye Başkanı seçilmiş, bugün itibariyle tüm Burdurlu hemşerilerimizin gönlünde taht kurmuş bir Belediye Başkanına ayar verildi ifadesi şık bir cümle değildir. Bu kimsenin ne hakkıdır ne de haddidir. Zira seçilmiş bir Belediye Başkanına ayar verilmesi demek vatandaşlarımıza ayar verilmesi anlamına gelmektedir. Bu ifadeyi de ne kendi adımıza ne de vatandaşlarımız adına kabul etmemiz mümkün değildir. Burdur Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz, seçildiği günden bugüne kadar herhangi bir unsuru reklam malzemesi yapmaya gerek duymadan, kendi kimliği ve kişiliği ile sevilen, sayılan ve tüm Burdur tarafından tanınan bir şahsiyettir. Belediye Başkanımızın her hangi bir unsuru kullanarak ne reklam yapmaya ne de daha fazla tanınmaya ihtiyacı yoktur.

 

Okullarımıza yapılan yardımlarda çocuklarımızın Belediye Başkanımıza olan sevgilerini resmetmek elbette ki hakkımızdır. Seçilmiş bir kişinin yurttaşlarımızla buluşması her hangi bir gerekçeyle engellenemez. 2012 yılında dönemin Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya tarafından başlatılan ve büyüterek geleneksel hale getirdiğimiz kırtasiye seti dağıtımlarımıza Sayın Vali’nin de katıldığını hatırlatmak isteriz. Burdur Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi aileler için yaptığımız gıda paketi ve kömür yardımlarımızdan yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerinin temizlenmesine kadar hiçbir vatandaşımızı rencide edecek bir çalışma içerisine girmedik, bundan sonra da hassas davranmaya devam edeceğiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.