VALİ YILMAZ ŞEHİT MEVLİD’DİNE KATILDI.

YAŞAM 30.10.2017 - 15:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3408+ kez okundu.
 

VALİ YILMAZ ŞEHİT MEVLİD’DİNE KATILDI.

Vali Şerif Yılmaz Güneyyayla Köyünde şehit ailesi tarafından düzenlenen Şehit Ailesinin Mevlid davetine katıldı
 Şehit Hikmet Zengin’in Babası Ali Yaver ve annesi Ayşe Zengin’i teselli etmeye çalışan Vali Yılmaz, kendilerine Allah’tan sabır diledi. Aynı mezarlıkta 1984 yılında şehit düşen J. Komando Er Göksel Tokat’ın kabrini de ziyaret eden Vali Yılmaz ve protokol her iki şehidimizi de kabirleri başında dualarla andılar. Öğle namazı öncesi okunan Mevlid-i Şeriflerin ardından İl Müftüsü Hıdır Bayrak tarafından dua yapıldı. Mevlid yemeği ikramı sonrası Güneyyayla Şehitleri Köy mezarlığında kabirleri başında dualarla yad edildi.   Mezarlık ziyaretinde acıları taze olan gözyaşlarını tutamayan Şehit Hikmet Zengin’in Babası Ali Yaver ve annesi Ayşe Zengin’i teselli etmeye çalışan Vali Yılmaz, kendilerine Allah’tan sabır diledi. Aynı mezarlıkta 1984 yılında şehit düşen J. Komando Er Göksel Tokat’ın kabrini de ziyaret eden Vali Yılmaz ve protokol her iki şehidimizi de kabirleri başında dualarla andılar.  
Vali Şerif Yılmaz Güneyyayla Köyünde şehit ailesi tarafından düzenlenen Şehit Ailesinin Mevlid davetine katıldı

 Şehit Hikmet Zengin’in Babası Ali Yaver ve annesi Ayşe Zengin’i teselli etmeye çalışan Vali Yılmaz, kendilerine Allah’tan sabır diledi. Aynı mezarlıkta 1984 yılında şehit düşen J. Komando Er Göksel Tokat’ın kabrini de ziyaret eden Vali Yılmaz ve protokol her iki şehidimizi de kabirleri başında dualarla andılar.

Öğle namazı öncesi okunan Mevlid-i Şeriflerin ardından İl Müftüsü Hıdır Bayrak tarafından dua yapıldı. Mevlid yemeği ikramı sonrası Güneyyayla Şehitleri Köy mezarlığında kabirleri başında dualarla yad edildi.

 

Mezarlık ziyaretinde acıları taze olan gözyaşlarını tutamayan Şehit Hikmet Zengin’in Babası Ali Yaver ve annesi Ayşe Zengin’i teselli etmeye çalışan Vali Yılmaz, kendilerine Allah’tan sabır diledi. Aynı mezarlıkta 1984 yılında şehit düşen J. Komando Er Göksel Tokat’ın kabrini de ziyaret eden Vali Yılmaz ve protokol her iki şehidimizi de kabirleri başında dualarla andılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.