BURDUR AK PARTİ İL BAŞKANI SÜLEYMAN FAKİ’NİN 10 KASIM MESAJI

DİĞER 08.11.2017 - 16:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2942+ kez okundu.
 

BURDUR AK PARTİ İL BAŞKANI SÜLEYMAN FAKİ’NİN 10 KASIM MESAJI

Cumhuriyetimizin Kurucusu, İstiklal mücadelemizin öncüsü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’uncu yıldönümünde saygı, rahmet ve özlemle anıyorum.
Burdur AK Parti İl Başkanı Dr. Süleyman Faki, !0 Kasım Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79  yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı;  “Gazi Mustafa Kemal Atatürk Milletimizin bağrından çıkmış büyük bir lider ve devlet adamıdır. Mustafa Kemal Atatürk aynı zamanda milletimizle birlikte başlattığı kurtuluş mücadelesinde silah arkadaşları ile birlikte hareket ederek kurtuluş mücadelesinde büyük bir zafere de imza atarak Türk milletini yabancı ülkelerin boyunduruğundan kurtarmıştır. Ülkemiz Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu güne kadar bazı sıkıntılar yaşamıştır. Milletimizin  birliğine ve bütünlüğüne yönelik bazı saldırılar ile karşı karşıya kalmıştır. Bu saldırılar karşısın da “Tek millet, Tek Bayrak, Tek vatan, Tek Devlet” ilkesiyle mücadelemizi bu güne kadar buna karşı durarak sürdürdük ve sürdürüyoruz. Aziz milletimiz iradesi ile egemenliğine sahip çıkıp ekonomik krizlerin üstesinden gelebilmiştir. Aynı zamanda ülkemiz büyük projelere ve ülkeye kalkınma ve paralelinde yatırımlar kazandırmıştır. Bu gün gelinen noktada ülkemiz, büyüyen ekonomisi, üniversiteleri, sanayi tesisleri, otoyollar eğitim ve sağlık alanındaki yatırımlarla, tarım ve turizm alanındaki başarılarıyla yarınlara güven ve umutla bakan bir ülke konumundadır. Dünyada bugün ülkemiz sözü dinlenen ve bölgemizin sorunlarının çözümünde aktif rol alan ülke konumundadır. Milletimizle birlikte bir olarak, dost ve kardeş olarak 2023 hedeflerimize kararlı bir şekilde yürüyoruz. İnanıyorum ki Kurtuluş Savaşı heyecanını Atatürk’ü ve onun eserlerini daha iyi anlayıp ve özümseyen gelecek kuşaklarımızı da ülkemizi daha büyük hedeflere taşıyacaktır. Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü onun şahsına yakışır bir şekilde minnetle anacağız. Silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, tüm ecdadımızı ve gazilerimizi şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun
Cumhuriyetimizin Kurucusu, İstiklal mücadelemizin öncüsü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’uncu yıldönümünde saygı, rahmet ve özlemle anıyorum.

Burdur AK Parti İl Başkanı Dr. Süleyman Faki, !0 Kasım Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79  yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı;  “Gazi Mustafa Kemal Atatürk Milletimizin bağrından çıkmış büyük bir lider ve devlet adamıdır. Mustafa Kemal Atatürk aynı zamanda milletimizle birlikte başlattığı kurtuluş mücadelesinde silah arkadaşları ile birlikte hareket ederek kurtuluş mücadelesinde büyük bir zafere de imza atarak Türk milletini yabancı ülkelerin boyunduruğundan kurtarmıştır.

Ülkemiz Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu güne kadar bazı sıkıntılar yaşamıştır. Milletimizin  birliğine ve bütünlüğüne yönelik bazı saldırılar ile karşı karşıya kalmıştır. Bu saldırılar karşısın da “Tek millet, Tek Bayrak, Tek vatan, Tek Devlet” ilkesiyle mücadelemizi bu güne kadar buna karşı durarak sürdürdük ve sürdürüyoruz. Aziz milletimiz iradesi ile egemenliğine sahip çıkıp ekonomik krizlerin üstesinden gelebilmiştir. Aynı zamanda ülkemiz büyük projelere ve ülkeye kalkınma ve paralelinde yatırımlar kazandırmıştır.

Bu gün gelinen noktada ülkemiz, büyüyen ekonomisi, üniversiteleri, sanayi tesisleri, otoyollar eğitim ve sağlık alanındaki yatırımlarla, tarım ve turizm alanındaki başarılarıyla yarınlara güven ve umutla bakan bir ülke konumundadır. Dünyada bugün ülkemiz sözü dinlenen ve bölgemizin sorunlarının çözümünde aktif rol alan ülke konumundadır. Milletimizle birlikte bir olarak, dost ve kardeş olarak 2023 hedeflerimize kararlı bir şekilde yürüyoruz. İnanıyorum ki Kurtuluş Savaşı heyecanını Atatürk’ü ve onun eserlerini daha iyi anlayıp ve özümseyen gelecek kuşaklarımızı da ülkemizi daha büyük hedeflere taşıyacaktır.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü onun şahsına yakışır bir şekilde minnetle anacağız. Silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, tüm ecdadımızı ve gazilerimizi şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.