BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDEN FETÖCÜ TEPKİSİ

DİĞER 15.11.2017 - 15:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2765+ kez okundu.
 

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDEN FETÖCÜ TEPKİSİ

Geçtiğimiz günlerde sipariş bir haberle duyurulan ve İlimiz Milletvekili Reşat Petek tarafından iddia edilen tümceleri hayretle karşılıyoruz.
Bugün geldiğimiz noktada Burdur Belediye Meclisi’nde tartışılan, Cumhuriyet Halk Partili meclis üyeleri olarak çekincelerimizi ortaya koyduğumuz Hastane yerinin yeniden gözden geçirilmesi tavsiyesi ve talebiyle Kasım ayı meclisi sonuçlanmıştır. Sipariş haberde Sayın Milletvekili Reşat Petek’in “Gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz” cümlesiyle başlayan ve Burdur Belediye Meclisini adeta yok sayan bu kararı aldığını ve uygulayacağı ifadelerinin sonunda da dönemin valisi ile yapılan protokole atıfta bulunup Burdur Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyelerine FETÖ’cü imasında bulunması tarafımızca hayretle karşılanmıştır. Dönemin valisi değil dönemin sağlık il müdürü tarafından talep edilmesi neticesinde bakanlığa sunulmak üzere bir yer gösterilmiştir. Takası söz konusu olan mevcut hastane arsası ve cerrahi binanın değeri konusunda uyuşmazlık ve anlaşmazlık olduğu için yapılan protokol, yine dönemin valisi Hasan Kürklü döneminde sonlandırılmıştır. İddia edildiği gibi dönemin Valisi Hasan Kürklü’nün görevden ayrılmasının ardından protokolden vazgeçilme durumu söz konusu değildir. Sonuç olarak hiçbir meclis üyesi arkadaşımızın herhangi bir kanalda FETÖ’yü savunduğu ya da Pensilvanya’da herhangi bir fotoğrafının olmadığı kesindir. Bu konuda kendisiyle ilgili şüphesi olanların meclis üyesi olarak bizlere böyle bir ithamda bulunması tam anlamıyla bir akıl tutulması ve bir komedidir. Böyle bir iddiayı burada bulunan meclis üyeleri olarak kabul etmemiz mümkün değildir. Kişi kendinden bilir işi. Herkes önce kendi önünü temiz tutsun başkasının önüne sonra laf etsin.   
Geçtiğimiz günlerde sipariş bir haberle duyurulan ve İlimiz Milletvekili Reşat Petek tarafından iddia edilen tümceleri hayretle karşılıyoruz.

Bugün geldiğimiz noktada Burdur Belediye Meclisi’nde tartışılan, Cumhuriyet Halk Partili meclis üyeleri olarak çekincelerimizi ortaya koyduğumuz Hastane yerinin yeniden gözden geçirilmesi tavsiyesi ve talebiyle Kasım ayı meclisi sonuçlanmıştır. Sipariş haberde Sayın Milletvekili Reşat Petek’in “Gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz” cümlesiyle başlayan ve Burdur Belediye Meclisini adeta yok sayan bu kararı aldığını ve uygulayacağı ifadelerinin sonunda da dönemin valisi ile yapılan protokole atıfta bulunup Burdur Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyelerine FETÖ’cü imasında bulunması tarafımızca hayretle karşılanmıştır.

Dönemin valisi değil dönemin sağlık il müdürü tarafından talep edilmesi neticesinde bakanlığa sunulmak üzere bir yer gösterilmiştir. Takası söz konusu olan mevcut hastane arsası ve cerrahi binanın değeri konusunda uyuşmazlık ve anlaşmazlık olduğu için yapılan protokol, yine dönemin valisi Hasan Kürklü döneminde sonlandırılmıştır. İddia edildiği gibi dönemin Valisi Hasan Kürklü’nün görevden ayrılmasının ardından protokolden vazgeçilme durumu söz konusu değildir. Sonuç olarak hiçbir meclis üyesi arkadaşımızın herhangi bir kanalda FETÖ’yü savunduğu ya da Pensilvanya’da herhangi bir fotoğrafının olmadığı kesindir. Bu konuda kendisiyle ilgili şüphesi olanların meclis üyesi olarak bizlere böyle bir ithamda bulunması tam anlamıyla bir akıl tutulması ve bir komedidir. Böyle bir iddiayı burada bulunan meclis üyeleri olarak kabul etmemiz mümkün değildir. Kişi kendinden bilir işi. Herkes önce kendi önünü temiz tutsun başkasının önüne sonra laf etsin. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.