HİZMET KERVANINA BİR İŞ YYERİ DAHA KATILDI

YAŞAM 16.12.2017 - 12:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2337+ kez okundu.
 

HİZMET KERVANINA BİR İŞ YYERİ DAHA KATILDI

Vali Şerif Yılmaz, Burdur Şirinevler mahallesinde Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Ecevit Alan'ın yeni iş yerinin açılışını yaptı.
Programı uygun oldukça iş yeri açılışlarına katılmaya çalışan ve açılan her yeni iş yerinin ilimiz ve ülkemiz açısından önemli olduğuna vurgu yapan Vali Yılmaz, bugünde aynı zamanda Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyesi olan Ecevit Alan’ın yeni restoranının açılışına katıldı.     Uzun yıllardır sürdürdüğü aşçılık mesleğini, yeni açtığı kendine ait restoranında devam ettirecek İl Genel Meclis Üyesi Ecevit Alan açılışa katıldıkları için Vali Yılmaz, protokol ve tüm konuklara teşekkür etti. Burdur ilinde mesleğini icra edeceği yeni bir işyeri açmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Alan, açmış olduğunu iş yerinin Burdur şehrine ve insanına hayırlı olmasını diledi.     Açılışa başta Vali Şerif Yılmaz olmak üzere Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.     Vali Yılmaz’da restoranın açılışı öncesi yaptığı konuşmada; “Yeni bir müessesemizin açılışı vesilesiyle beraberiz. Öncelikle işyeri sahibi  Ecevit Alan başta olmak üzere çalışanlara hayırlı olmasını diliyorum. Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin. Her iş yeri açılışı bizi memnun ediyor. Şehrimizin ve ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için, özellikle şehrimizin gelişmesi yönünde, biraz önce başkanımızın söylediği gibi yeni iş yerlerinin açılması bizleri çok mutlu ediyor. Belki bu işyerinin açılmasında benim de bir katkım var. Şimdi belki bugün buna biz vesile olduk. Ama inşallah ilerde bana çok dua edecekler. Ben tekrardan hayırlı olsun diyorum. Allah yardımcınız olsun, bol bereketli kazançlar nasip etsin. Kazandığınızı da hayra harcamak nasip etsin” dedi.    Konuşmaların ardından, Vali Yılmaz, Belediye Başkanı Ercengiz ve protokol üyeleri tarafından iş yerinin resmi açılışı yapıldı. Açılışın ardından işyeri sahibi Ecevit Alan’la restoranı gezen Vali Yılmaz, yeni iş yeri hakkında kendisinden bilgiler aldı.  
Vali Şerif Yılmaz, Burdur Şirinevler mahallesinde Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Ecevit Alan'ın yeni iş yerinin açılışını yaptı.

Programı uygun oldukça iş yeri açılışlarına katılmaya çalışan ve açılan her yeni iş yerinin ilimiz ve ülkemiz açısından önemli olduğuna vurgu yapan Vali Yılmaz, bugünde aynı zamanda Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyesi olan Ecevit Alan’ın yeni restoranının açılışına katıldı.

 

 

Uzun yıllardır sürdürdüğü aşçılık mesleğini, yeni açtığı kendine ait restoranında devam ettirecek İl Genel Meclis Üyesi Ecevit Alan açılışa katıldıkları için Vali Yılmaz, protokol ve tüm konuklara teşekkür etti. Burdur ilinde mesleğini icra edeceği yeni bir işyeri açmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Alan, açmış olduğunu iş yerinin Burdur şehrine ve insanına hayırlı olmasını diledi.

 

 

Açılışa başta Vali Şerif Yılmaz olmak üzere Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Vali Yılmaz’da restoranın açılışı öncesi yaptığı konuşmada; “Yeni bir müessesemizin açılışı vesilesiyle beraberiz. Öncelikle işyeri sahibi  Ecevit Alan başta olmak üzere çalışanlara hayırlı olmasını diliyorum. Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin. Her iş yeri açılışı bizi memnun ediyor. Şehrimizin ve ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için, özellikle şehrimizin gelişmesi yönünde, biraz önce başkanımızın söylediği gibi yeni iş yerlerinin açılması bizleri çok mutlu ediyor. Belki bu işyerinin açılmasında benim de bir katkım var. Şimdi belki bugün buna biz vesile olduk. Ama inşallah ilerde bana çok dua edecekler. Ben tekrardan hayırlı olsun diyorum. Allah yardımcınız olsun, bol bereketli kazançlar nasip etsin. Kazandığınızı da hayra harcamak nasip etsin” dedi. 

 

Konuşmaların ardından, Vali Yılmaz, Belediye Başkanı Ercengiz ve protokol üyeleri tarafından iş yerinin resmi açılışı yapıldı. Açılışın ardından işyeri sahibi Ecevit Alan’la restoranı gezen Vali Yılmaz, yeni iş yeri hakkında kendisinden bilgiler aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.