BURDUR YÖRESEL TADLARI MECLİSTE TANITILDI.

23.12.2017 - 11:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2955+ kez okundu.
 

BURDUR YÖRESEL TADLARI MECLİSTE TANITILDI.

Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, bütçe görüşmeleri yapılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Burdur’a has yöresel lezzetleri ikramda bulundu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi koridorlarında Burdur’a özel ceviz ezmesi ve Bucak salebi ikram eden Milletvekili Özçelik’in bu jesti, milletvekillerini ve TBMM personelini memnun etti. Tam olarak bir organizasyon olmadığını ancak ilimizin özellikleri ile ilgili bir fikir taşıması için bu organizasyonu gerçekleştirdik dedi. Yöresel Ürünlerin tanıtımına önem verdiğini belirten Milletvekili Bayram Özçelik “Türkiye’deki salep üretiminin büyük bölümü Bucak ilçemizden karşılanıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yıllardır gelen tüm konuklarına  Bucak salebi ikram ettiğini belirtmişti. Yoğun geçen bütçe görüşmelerinde milletvekillerimize, Bakanlarımıza ve TBMM personeline hem Bucak salebi hem de ceviz ezmesi ve haşhaşlı kıtır ikram ederek daha dinç kalmalarını ve yöremizin özgü lezzetlerini bir kez daha tatmalarını istedik. Burdur’umuzun yöresel ürünlerinin tanıtımına önem vererek marka haline getirmemiz gerekiyor. Ürünlerimizin tanıtımına destek vermeye çalışıyoruz.” Dedi.  TBMM’de gerçekleşen salep dağıtımına Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik’in yanı sıra AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, İl Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can, Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal ve Söğüt Belediye Başkanı Salih Yavuz, İl Genel Meclis Üyesi Osman Karakaya, Pankobirlik Başkanı Nasuh Eroğuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.  
Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, bütçe görüşmeleri yapılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Burdur’a has yöresel lezzetleri ikramda bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi koridorlarında Burdur’a özel ceviz ezmesi ve Bucak salebi ikram eden Milletvekili Özçelik’in bu jesti, milletvekillerini ve TBMM personelini memnun etti. Tam olarak bir organizasyon olmadığını ancak ilimizin özellikleri ile ilgili bir fikir taşıması için bu organizasyonu gerçekleştirdik dedi.
Yöresel Ürünlerin tanıtımına önem verdiğini belirten Milletvekili Bayram Özçelik “Türkiye’deki salep üretiminin büyük bölümü Bucak ilçemizden karşılanıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yıllardır gelen tüm konuklarına  Bucak salebi ikram ettiğini belirtmişti. Yoğun geçen bütçe görüşmelerinde milletvekillerimize, Bakanlarımıza ve TBMM personeline hem Bucak salebi hem de ceviz ezmesi ve haşhaşlı kıtır ikram ederek daha dinç kalmalarını ve yöremizin özgü lezzetlerini bir kez daha tatmalarını istedik. Burdur’umuzun yöresel ürünlerinin tanıtımına önem vererek marka haline getirmemiz gerekiyor. Ürünlerimizin tanıtımına destek vermeye çalışıyoruz.” Dedi. 
TBMM’de gerçekleşen salep dağıtımına Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik’in yanı sıra AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, İl Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can, Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal ve Söğüt Belediye Başkanı Salih Yavuz, İl Genel Meclis Üyesi Osman Karakaya, Pankobirlik Başkanı Nasuh Eroğuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.