AK PARTİ BURDUR BAŞBAKAN İÇİN HAZIRLANIYOR.

SİYASET 25.12.2017 - 10:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2998+ kez okundu.
 

AK PARTİ BURDUR BAŞBAKAN İÇİN HAZIRLANIYOR.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarına Ankara süreci hakkında bilgiler aktardı
Geçtiğimiz hafta içinde İl Başkanı olarak atanan Volkan Mengi hızlı bir şekilde Burdur AK Parti İl Başkanlığı koltuğuna oturdu.  Görevini devir teslim almasının hemen ardından ayağının tozu ile Burdur AK Parti Burdur İl Başkanlığı 6. Olağan kongresi hazırlıkları için AK Parti Ankara Genel Merkez’inin yolunu tuttu. Başkanlar kurulu toplantısına katıldıktan sonra genel merkez yöneticileri ile 31 Aralık günü Burdur’a gelecek olan Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ı ağırlamak için Burdur’a dönerek partisinin ilgili kurullarını toplantıya çağırdı. Aynı zamanda yoğun bir çalışma temposunun da startını verdi.    İlk olarak teşkilatları toplayarak 6. Olağan Kongre için fikir alışverişi yapan AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi  Belediye Başkanları  ve İlçe Başkanlarına Ankara sürecinde de bahsetti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilata gönderdiği selamı Belediye Başkanlarına ve AK Parti İlçe Başkanlarına iletti.    Başkanların, il başkanı Volkan Mengi’ye hayırlı olsun dilekleri ve desteklerinle her şeyin daha güzel olacağını söylemesi, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğraflarının çekilmesi sonrası toplantı son buldu.  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarına Ankara süreci hakkında bilgiler aktardı

Geçtiğimiz hafta içinde İl Başkanı olarak atanan Volkan Mengi hızlı bir şekilde Burdur AK Parti İl Başkanlığı koltuğuna oturdu.  Görevini devir teslim almasının hemen ardından ayağının tozu ile Burdur AK Parti Burdur İl Başkanlığı 6. Olağan kongresi hazırlıkları için AK Parti Ankara Genel Merkez’inin yolunu tuttu. Başkanlar kurulu toplantısına katıldıktan sonra genel merkez yöneticileri ile 31 Aralık günü Burdur’a gelecek olan Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ı ağırlamak için Burdur’a dönerek partisinin ilgili kurullarını toplantıya çağırdı. Aynı zamanda yoğun bir çalışma temposunun da startını verdi.

   İlk olarak teşkilatları toplayarak 6. Olağan Kongre için fikir alışverişi yapan AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi  Belediye Başkanları  ve İlçe Başkanlarına Ankara sürecinde de bahsetti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilata gönderdiği selamı Belediye Başkanlarına ve AK Parti İlçe Başkanlarına iletti.

   Başkanların, il başkanı Volkan Mengi’ye hayırlı olsun dilekleri ve desteklerinle her şeyin daha güzel olacağını söylemesi, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğraflarının çekilmesi sonrası toplantı son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.