BAŞKAN MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

27.12.2017 - 20:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2327+ kez okundu.
 

BAŞKAN MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Burdur Belediyesi Hizmet Kampüsü’nde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Say, Serdar Başgül ve Hasan Duygulu ile mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarları katıldı. Vatandaşların taleplerini Burdur Belediyesine ulaştırdıkları için muhtarlara teşekkür eden Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesi olarak halkın taleplerini karşılamak adına çalıştıklarını ve mahalleler arasında hiçbir ayrım yapmadıklarını söyledi. Başkan Ercengiz, “Göreve geldiğimizde parti rozetini çıkartarak ortak akılla çalışmalarımızı yapacağımızı söylemiştik. Bizim için siyasi ayrıcalık yok, yurttaş odaklı insan odaklı çalıştık. Sanırım bu kanıda rüştümüzü ispat ettik. Bugüne kadar kimseyi ötekileştirmeden her vatandaşımızın sorununa çözüm bulan bir belediyecilik anlayışını getirdik. Bugün toplantımızı Hizmet Kampüsünde yapıyoruz. Bu binayı yapmak yerine şehir merkezinde daha gösterişli bir bina yapabilirdik. Ama burada şehrin ihtiyaçlarını karşılayan en önemlisi de personelimizin insanca hizmet üretebildiği, çalışabildiği bir ortam oluşturmak için bu binayı yaptık. Önümüzdeki günlerde de çatısı güneş panelleriyle kaplayacağız. Belediyemizin elektrik ihtiyacının yüzde 16’ını buradan sağlayacağız. Bu kazancımızı vatandaşlarımıza hizmet olarak ulaştıracağız. Akyaka’daki tesisimize de güneş panelleri koyacağız. Burdur Belediyesi her yıl 1 milyon TL enerji maliyetlerinden tasarruf sağlamış olacak. Bu da hizmet olarak vatandaşımıza dönecek.” dedi. 2017 yılının belediyecilik hizmetleri açısından halkın beklentilerine karşılık veren bir yıl olduğunu ifade eden Başkan Ercengiz, “Ülkemiz açısından da beklentilerimizi yükselttiğimiz bir yıl oldu. Veda ettiğimiz 2017 yılı içerisinde halkımızın beklentilerine cevap vermek için önemli adımlar attık. Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır anlayışıyla iyi hizmetler ürettik. 2018 yılının öncelikle toplumsal huzur ve barışın bozulmadığı, halkımızın daha özgür, daha demokratik, daha adil bir Türkiye’de yaşadığı, aydınlık bir yıl olmasını umut ediyorum.” diye konuştu. Toplantının sonunda Başkan Ercengiz muhtarlara Hizmet Kampüsünü gezdirdi  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Burdur Belediyesi Hizmet Kampüsü’nde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Say, Serdar Başgül ve Hasan Duygulu ile mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarları katıldı.

Vatandaşların taleplerini Burdur Belediyesine ulaştırdıkları için muhtarlara teşekkür eden Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesi olarak halkın taleplerini karşılamak adına çalıştıklarını ve mahalleler arasında hiçbir ayrım yapmadıklarını söyledi.

Başkan Ercengiz, “Göreve geldiğimizde parti rozetini çıkartarak ortak akılla çalışmalarımızı yapacağımızı söylemiştik. Bizim için siyasi ayrıcalık yok, yurttaş odaklı insan odaklı çalıştık. Sanırım bu kanıda rüştümüzü ispat ettik. Bugüne kadar kimseyi ötekileştirmeden her vatandaşımızın sorununa çözüm bulan bir belediyecilik anlayışını getirdik. Bugün toplantımızı Hizmet Kampüsünde yapıyoruz. Bu binayı yapmak yerine şehir merkezinde daha gösterişli bir bina yapabilirdik. Ama burada şehrin ihtiyaçlarını karşılayan en önemlisi de personelimizin insanca hizmet üretebildiği, çalışabildiği bir ortam oluşturmak için bu binayı yaptık. Önümüzdeki günlerde de çatısı güneş panelleriyle kaplayacağız. Belediyemizin elektrik ihtiyacının yüzde 16’ını buradan sağlayacağız. Bu kazancımızı vatandaşlarımıza hizmet olarak ulaştıracağız. Akyaka’daki tesisimize de güneş panelleri koyacağız. Burdur Belediyesi her yıl 1 milyon TL enerji maliyetlerinden tasarruf sağlamış olacak. Bu da hizmet olarak vatandaşımıza dönecek.” dedi.

2017 yılının belediyecilik hizmetleri açısından halkın beklentilerine karşılık veren bir yıl olduğunu ifade eden Başkan Ercengiz, “Ülkemiz açısından da beklentilerimizi yükselttiğimiz bir yıl oldu. Veda ettiğimiz 2017 yılı içerisinde halkımızın beklentilerine cevap vermek için önemli adımlar attık. Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır anlayışıyla iyi hizmetler ürettik. 2018 yılının öncelikle toplumsal huzur ve barışın bozulmadığı, halkımızın daha özgür, daha demokratik, daha adil bir Türkiye’de yaşadığı, aydınlık bir yıl olmasını umut ediyorum.” diye konuştu.

Toplantının sonunda Başkan Ercengiz muhtarlara Hizmet Kampüsünü gezdirdi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.