AK PARTİ İL BAŞKANI VOLKAN MENGİ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNDE.

SİYASET 10.01.2018 - 14:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4010+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL BAŞKANI VOLKAN MENGİ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNDE.

-Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Yeşilova, Karamanlı, Tefenni, Çavdır, Gölhisar İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek istişare toplantısı düzenledi.
-Başkan Mengi teşkilatlarıyla yaptığı görüşmelerde ‘’ 31 Aralık pazar günü yaptığımız kongremize katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Genel Başkanımız  Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde partimizin ilk kurulduğu gün ’de olduğu gibi bundan sonrada durmadan, yorulmadan ilk günkü aşk ile yolumuza devam edeceğiz. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip ve halkla sohbet edeceğiz onların istek ve şikâyetlerine çözüm olmaya çalışacağız. Girilmedik-çalınmadık kapı bırakmayacağız. Bundan sonra bende sahada sizlerle birlikte olacağım” diye konuştu. -İlçe Teşkilatının başarılı bir teşkilat olduğunu vurgulayan İl Başkanı Volkan Mengi  toplantıya katılan herkese teşekkür ederek başarıların devamını diledi.  
-Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Yeşilova, Karamanlı, Tefenni, Çavdır, Gölhisar İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek istişare toplantısı düzenledi.

-Başkan Mengi teşkilatlarıyla yaptığı görüşmelerde ‘’ 31 Aralık pazar günü yaptığımız kongremize katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Genel Başkanımız  Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde partimizin ilk kurulduğu gün ’de olduğu gibi bundan sonrada durmadan, yorulmadan ilk günkü aşk ile yolumuza devam edeceğiz. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip ve halkla sohbet edeceğiz onların istek ve şikâyetlerine çözüm olmaya çalışacağız. Girilmedik-çalınmadık kapı bırakmayacağız. Bundan sonra bende sahada sizlerle birlikte olacağım” diye konuştu.

-İlçe Teşkilatının başarılı bir teşkilat olduğunu vurgulayan İl Başkanı Volkan Mengi  toplantıya katılan herkese teşekkür ederek başarıların devamını diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.