AK PARTİ İL BAŞKANI MENİ İŞ YERLERİNİ SU BASAN ESNAFI ZİYARET ETTİ

YAŞAM 20.01.2018 - 21:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4794+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL BAŞKANI MENİ İŞ YERLERİNİ SU BASAN ESNAFI ZİYARET ETTİ

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Cuma gecesi su patlaması sonucunda işyerlerinde hasar oluşan esnaflara geçmiş olsun ziyaretinde bulundular
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri İle Cuma gecesi su patlaması sonucunda işyerlerinde hasar oluşan esnaflara geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açıklamada ’’Dün gece saat 22:30 civarlarında Gazi Caddesinde gerçekleşen su patlaması sonucu Gazi Caddesi ve Göksavaş Sokak esnaflarımızın işyerlerinde zamanında müdahale edilememesi sonucu ağır maddi hasarlar meydana gelmiştir. Esnafımızın bildirdiği bilgiye göre; Burdur Belediyesi olaya sadece beş kişiyle müdahale etmiş ve su baskınında çalışmalar yetersiz kalmıştır. Burdur Belediyesi sekiz saatte bir su patlağını tamamen bitirememiştir. Bir İl Belediyesi böyle bir acil durumda beş kişilik ekibi ile ne yazık ki tamamen yetersiz kalmıştır. Halbuki belediyenin bütün birimleri, saat gözetmeksizin olayın gerçekleştiği yere sevk edilmeliydi ve bu zarar oluşumu engellenmeliydi. Esnaflarımız olayın gerçekleştiği saatte maalesef bir muhatap bulamamış ve kendi imkanları ile olaya müdahale etmek zorunda kalmışlardır. Zarar gören esnafımızın mağduriyeti Burdur Belediyesince bir an önce giderilmesi gerekmektedir. Burdur Belediyesinin böle acil durumlarda bu olayla ne kadar zayıf olduğunu görmüş bulunmaktayız. Bu yaşanan durumu halkımızın takdirine bırakıyor ve zarar gören esnafımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.’’ diye belirtti.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Cuma gecesi su patlaması sonucunda işyerlerinde hasar oluşan esnaflara geçmiş olsun ziyaretinde bulundular

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri İle Cuma gecesi su patlaması sonucunda işyerlerinde hasar oluşan esnaflara geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açıklamada ’’Dün gece saat 22:30 civarlarında Gazi Caddesinde gerçekleşen su patlaması sonucu Gazi Caddesi ve Göksavaş Sokak esnaflarımızın işyerlerinde zamanında müdahale edilememesi sonucu ağır maddi hasarlar meydana gelmiştir. Esnafımızın bildirdiği bilgiye göre; Burdur Belediyesi olaya sadece beş kişiyle müdahale etmiş ve su baskınında çalışmalar yetersiz kalmıştır. Burdur Belediyesi sekiz saatte bir su patlağını tamamen bitirememiştir. Bir İl Belediyesi böyle bir acil durumda beş kişilik ekibi ile ne yazık ki tamamen yetersiz kalmıştır. Halbuki belediyenin bütün birimleri, saat gözetmeksizin olayın gerçekleştiği yere sevk edilmeliydi ve bu zarar oluşumu engellenmeliydi. Esnaflarımız olayın gerçekleştiği saatte maalesef bir muhatap bulamamış ve kendi imkanları ile olaya müdahale etmek zorunda kalmışlardır. Zarar gören esnafımızın mağduriyeti Burdur Belediyesince bir an önce giderilmesi gerekmektedir. Burdur Belediyesinin böle acil durumlarda bu olayla ne kadar zayıf olduğunu görmüş bulunmaktayız. Bu yaşanan durumu halkımızın takdirine bırakıyor ve zarar gören esnafımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.’’ diye belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.