GAZİ EVİNDE AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLÜT OKUTULDU

YAŞAM 09.02.2018 - 12:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3456+ kez okundu.
 

GAZİ EVİNDE AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLÜT OKUTULDU

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Afrin Gazisi Emrah Bulut’un sağlığına kavuşması nedeniyle gazi evinin önünde Afrin şehitleri için mevlüt okuttu.
Suriye topraklarında Türk Ordusu tarafından başlatılan “Zeytin Dalı” operasyonu sırasında çıkan çatışmada Üsteğmen Oğuz Kaan Usta’nın şehit olduğu çatışma da yaralanan ve daha sonra Ankara da “GATA” da tedavisinin bitmesinin ardından da baba ocağına Burdur’a dönen Emrah Bulut’un evinin önünde Afrin şehitleri içinde mevlüt okutularak Cuma namazı öncesi onların ruhlarına hediye edildi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye olarak halkımıza yakınlarının vefat etmesi halinde sosyal amaçlı olarak cenaze evine gerekli desteği veriyorduk. Bu günde doğup büyüdüğüm yenice mahallede “Zeytin Dalı” harekatında hayatını vatanı için severek feda eden şehitlerimiz için gazimizin baba ocağında hocalarımız tarafından mevlüt okuttuk ve şehitlerimizin ruhuna hediye ettik. Ve gazimize baba ocağında geçmiş olsun dileklerimizde bulunarak sağlıklı yarınlar diledik.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Afrin Gazisi Emrah Bulut’un sağlığına kavuşması nedeniyle gazi evinin önünde Afrin şehitleri için mevlüt okuttu.

Suriye topraklarında Türk Ordusu tarafından başlatılan “Zeytin Dalı” operasyonu sırasında çıkan çatışmada Üsteğmen Oğuz Kaan Usta’nın şehit olduğu çatışma da yaralanan ve daha sonra Ankara da “GATA” da tedavisinin bitmesinin ardından da baba ocağına Burdur’a dönen Emrah Bulut’un evinin önünde Afrin şehitleri içinde mevlüt okutularak Cuma namazı öncesi onların ruhlarına hediye edildi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye olarak halkımıza yakınlarının vefat etmesi halinde sosyal amaçlı olarak cenaze evine gerekli desteği veriyorduk. Bu günde doğup büyüdüğüm yenice mahallede “Zeytin Dalı” harekatında hayatını vatanı için severek feda eden şehitlerimiz için gazimizin baba ocağında hocalarımız tarafından mevlüt okuttuk ve şehitlerimizin ruhuna hediye ettik. Ve gazimize baba ocağında geçmiş olsun dileklerimizde bulunarak sağlıklı yarınlar diledik.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.