ÇIKAN YANGINA ANINDA MÜDAHALE EDİLDİ

YAŞAM 12.02.2018 - 15:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4485+ kez okundu.
 

ÇIKAN YANGINA ANINDA MÜDAHALE EDİLDİ

Burdur Necatibey Mahallemizde Bugün sabah 07.30 sıralarında İsmail Karakaya’ya ait evde çıkan yangına itfaiye anında müdahale etti.
Burdur Necatibey Mahallesinde İsmail Karakaya’ya ait evde henüz saat 7.30 sularında çıkan ve nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangının büyümesiyle birlikte yan tarafında bulunan evlere de sıçramış ve toplam 4 ev yangından zarar görmüştür. Olayın meydana gelmesinin ardından Burdur itfaiye merkezine 07.33’de gelen telefon ihbarıyla birlikte Belediyemiz İtfaiye ekipleri hazırlıklarını tamamlayarak 7 yangın söndürme aracı ve 21 personelimizle ihbarın ardı sıra 3 dakikalık bir zaman farkıyla saat 07.36’da olaya müdahale etmiştir.  Yangına maruz kalan bölgede yangını kontrol altına alarak söndürmüşler ve soğutma çalışmalarını yerine getirmişlerdir.       Burdur Belediye Başkan vekili Ali Say ve Başkan Yardımcısı Serdar Başgül Olay yerine İtfaiye ekipleri ile birlikte vakit kaybetmeden giderek  yangın bölgesinde mağdur kazazedelerle görüşmüş ve alınması gereken her türlü önlemi almak için gayret göstermişlerdir.Yurt dışında temasları için giden Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in talimatıyla Belediye Başkan yardımcıları Burdur Belediyesi olarak yangın da zarar gören ve etkilenen vatandaşlar için üzerlerine düşen tüm konularda vatandaşlarımıza yardımcı olacaklarını belirtmişlerdir.  
Burdur Necatibey Mahallemizde Bugün sabah 07.30 sıralarında İsmail Karakaya’ya ait evde çıkan yangına itfaiye anında müdahale etti.

Burdur Necatibey Mahallesinde İsmail Karakaya’ya ait evde henüz saat 7.30 sularında çıkan ve nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangının büyümesiyle birlikte yan tarafında bulunan evlere de sıçramış ve toplam 4 ev yangından zarar görmüştür.

Olayın meydana gelmesinin ardından Burdur itfaiye merkezine 07.33’de gelen telefon ihbarıyla birlikte Belediyemiz İtfaiye ekipleri hazırlıklarını tamamlayarak 7 yangın söndürme aracı ve 21 personelimizle ihbarın ardı sıra 3 dakikalık bir zaman farkıyla saat 07.36’da olaya müdahale etmiştir.  Yangına maruz kalan bölgede yangını kontrol altına alarak söndürmüşler ve soğutma çalışmalarını yerine getirmişlerdir.

      Burdur Belediye Başkan vekili Ali Say ve Başkan Yardımcısı Serdar Başgül Olay yerine İtfaiye ekipleri ile birlikte vakit kaybetmeden giderek  yangın bölgesinde mağdur kazazedelerle görüşmüş ve alınması gereken her türlü önlemi almak için gayret göstermişlerdir.Yurt dışında temasları için giden Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in talimatıyla Belediye Başkan yardımcıları Burdur Belediyesi olarak yangın da zarar gören ve etkilenen vatandaşlar için üzerlerine düşen tüm konularda vatandaşlarımıza yardımcı olacaklarını belirtmişlerdir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.