BURDUR ŞEKER FABRİKASININ GELECEĞİ İÇİN BİR ARADA

DİĞER 26.02.2018 - 09:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3651+ kez okundu.
 

BURDUR ŞEKER FABRİKASININ GELECEĞİ İÇİN BİR ARADA

Burdur PANCAR Ekicileri Kooperatifinin organize ettiği, Şeker Fabrikası’nın geleceği için yapılan toplantıya çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve iş adamı katıldı.
Hükümet’in satış listesine aldığı 14 şeker fabrikası arasında yer alan ve  Burdur PANCAR Ekicileri Kooperatifinin organize ettiği, Şeker Fabrikası’nın geleceği için yapılan toplantıya birçok sivil toplum örgütü, siyasilerin ve iş adamların katılmaları Burdurluların artık Burdur’a sahip çıkacağının umudunu bizlere vermiş oldu.  Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi  Kooperatif başkanı Nasuh Eroğuz ,  Milletvekilleri Bayram Özçelik, Mehmet Göker, Belediye Başkan'ı Ali Orkun Ercengiz , Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik’in açılış konuşmalarından sonra CHP Milletvekili  Mehmet Göker’in Burdur’umuz için elini taşın altına koymaktan kaçarak tekrar CHP’nin istemiyoruz zihniyetini ortaya koyarak hiç kimsenin görüşünü dinlemeden, nezaketsizce, fikirlere saygı duymadan yine bulunduğu ortamı terk etmiştir. Burdur Belediye Başkanı  Ali Orkun Ercengiz’de çok geçmeden CHP Milletvekili Mehmet Göker’in salonu terk etmesi üzerine tereddüt ederek salonu terk etmiş, bu tavırlarıyla Burdur’umuzla birlikte olmayı reddetmiştirler. Bir çok iş adamı bu birlikteliğin çok acil şekilde ortaya konulmasının  istediğini beyan etmiştir. Özellikle Biz AK Parti Teşkilatları olarak TEKLİFİMİZ; ‘’Halka, İşçimize, Köylümüze, İşadamlarımıza açık bir BURDUR ŞEKER A.Ş. kurulmasıdır. Bizler kurulacak milli ve yerli sermayenin Burdur’da oluşacağına ve Burdur Şeker Fabrikamızın Burdur’umuza kazandıracağına inanıyoruz. Bu aşamada değerli Burdur Halkımızı, Belediye Başkanlarımızı, İş Adamlarımızı, tüm sivil toplum kuruluşlarının birlikte olmaya, hep birlikte elimizi taşın altına koymaya davet ediyoruz. Pazar günü ise Burdur Şeker Fabrikası için istişare toplantısının ikincisi yapılarak toplantıya destek olan herkese teşekkür ediyor, bu toplantıların Burdur’umuza hayırlar getireceğine inanıyoruz’’  
Burdur PANCAR Ekicileri Kooperatifinin organize ettiği, Şeker Fabrikası’nın geleceği için yapılan toplantıya çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve iş adamı katıldı.

Hükümet’in satış listesine aldığı 14 şeker fabrikası arasında yer alan ve  Burdur PANCAR Ekicileri Kooperatifinin organize ettiği, Şeker Fabrikası’nın geleceği için yapılan toplantıya birçok sivil toplum örgütü, siyasilerin ve iş adamların katılmaları Burdurluların artık Burdur’a sahip çıkacağının umudunu bizlere vermiş oldu. 

Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi  Kooperatif başkanı Nasuh Eroğuz ,  Milletvekilleri Bayram Özçelik, Mehmet Göker, Belediye Başkan'ı Ali Orkun Ercengiz , Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik’in açılış konuşmalarından sonra CHP Milletvekili  Mehmet Göker’in Burdur’umuz için elini taşın altına koymaktan kaçarak tekrar CHP’nin istemiyoruz zihniyetini ortaya koyarak hiç kimsenin görüşünü dinlemeden, nezaketsizce, fikirlere saygı duymadan yine bulunduğu ortamı terk etmiştir. Burdur Belediye Başkanı  Ali Orkun Ercengiz’de çok geçmeden CHP Milletvekili Mehmet Göker’in salonu terk etmesi üzerine tereddüt ederek salonu terk etmiş, bu tavırlarıyla Burdur’umuzla birlikte olmayı reddetmiştirler. Bir çok iş adamı bu birlikteliğin çok acil şekilde ortaya konulmasının  istediğini beyan etmiştir.

Özellikle Biz AK Parti Teşkilatları olarak TEKLİFİMİZ; ‘’Halka, İşçimize, Köylümüze, İşadamlarımıza açık bir BURDUR ŞEKER A.Ş. kurulmasıdır. Bizler kurulacak milli ve yerli sermayenin Burdur’da oluşacağına ve Burdur Şeker Fabrikamızın Burdur’umuza kazandıracağına inanıyoruz. Bu aşamada değerli Burdur Halkımızı, Belediye Başkanlarımızı, İş Adamlarımızı, tüm sivil toplum kuruluşlarının birlikte olmaya, hep birlikte elimizi taşın altına koymaya davet ediyoruz. Pazar günü ise Burdur Şeker Fabrikası için istişare toplantısının ikincisi yapılarak toplantıya destek olan herkese teşekkür ediyor, bu toplantıların Burdur’umuza hayırlar getireceğine inanıyoruz’’

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.