İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ YENİ UYGULAMA BAŞLATTI

YAŞAM 22.03.2018 - 14:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4847+ kez okundu.
 

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ YENİ UYGULAMA BAŞLATTI

Burdur Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü hayata geçirdiği yeni uygulamalar ile takdir topluyor.
Müdürlük bünyesinde vatandaş tarafından belediyeye teslim edilen dosyalarla ilgili yapı denetim firmalarına, müteahhitlere ve yapı sahiplerine SMS yolu ile bilgi verilecek.Burdur’da kentleşmeyi ve şehirdeki yapılaşmayı düzenleyerek ve denetim altına alarak yaşanabilir, çağdaş ve modern bir kent oluşturmak adına çalışmalarına devam eden Burdur Belediyesi Yapı Ruhsatları için yeni bir uygulama başlattı. Yapı ruhsatı almak için belediyeye başvuruda bulunan vatandaşlar dosyalarını teslim ettikten sonra dosya cep telefonlarına dosyanın belediyede hangi aşamada olduğunun bilgisi SMS yolu ile bilgi alabilecek. Dosya eksiksiz bir şekilde teslim edildiği takdirde dosyanın tüm aşamaları vatandaşa SMS yolu ile bildirilecek.  Vatandaş ve denetim firmaları uygulamadan memnun olduklarını vurgulayarak daha önce belediyedeki dosyalarının durumu hakkında sürekli aramak zorunda kaldıklarını veya belediyeye sürekli gelmek zorunda kaldıklarını söyledi. SMS uygulamasının başlaması ile dosya takibinin daha rahat bir şekilde yapabileceklerini ifade eden vatandaş ve denetim firmaları memnuniyetlerini dile getirdi. “Burdur’daki yapılaşma için özen gösteriyor ve çalışmalarımızı o yönde belirliyoruz” diyen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzde yaptığımız yenilikler ile vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler alıyoruz. Başvuruda bulunan vatandaşlarımız ruhsatlandırma aşamasındaki tüm süreçler hakkında bilgi alabiliyor” dedi  
Burdur Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü hayata geçirdiği yeni uygulamalar ile takdir topluyor.

Müdürlük bünyesinde vatandaş tarafından belediyeye teslim edilen dosyalarla ilgili yapı denetim firmalarına, müteahhitlere ve yapı sahiplerine SMS yolu ile bilgi verilecek.Burdur’da kentleşmeyi ve şehirdeki yapılaşmayı düzenleyerek ve denetim altına alarak yaşanabilir, çağdaş ve modern bir kent oluşturmak adına çalışmalarına devam eden Burdur Belediyesi Yapı Ruhsatları için yeni bir uygulama başlattı. Yapı ruhsatı almak için belediyeye başvuruda bulunan vatandaşlar dosyalarını teslim ettikten sonra dosya cep telefonlarına dosyanın belediyede hangi aşamada olduğunun bilgisi SMS yolu ile bilgi alabilecek. Dosya eksiksiz bir şekilde teslim edildiği takdirde dosyanın tüm aşamaları vatandaşa SMS yolu ile bildirilecek. 

Vatandaş ve denetim firmaları uygulamadan memnun olduklarını vurgulayarak daha önce belediyedeki dosyalarının durumu hakkında sürekli aramak zorunda kaldıklarını veya belediyeye sürekli gelmek zorunda kaldıklarını söyledi. SMS uygulamasının başlaması ile dosya takibinin daha rahat bir şekilde yapabileceklerini ifade eden vatandaş ve denetim firmaları memnuniyetlerini dile getirdi.

“Burdur’daki yapılaşma için özen gösteriyor ve çalışmalarımızı o yönde belirliyoruz” diyen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzde yaptığımız yenilikler ile vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler alıyoruz. Başvuruda bulunan vatandaşlarımız ruhsatlandırma aşamasındaki tüm süreçler hakkında bilgi alabiliyor” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.