TABİATI GÜZELLEŞTİRMEYE ENGEL YOK

YAŞAM 30.03.2018 - 09:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4990+ kez okundu.
 

TABİATI GÜZELLEŞTİRMEYE ENGEL YOK

Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığı ile T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.
        Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığı ile  T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü VI. Bölge Müdürlüğüne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında yapılan faaliyetlere ilişkin  14.03.2017 tarihinde  Elmalı Açık Ceza İnfaz Kurumu‘nda etkinlikler düzenlenmiştir.    Etkinlik kapsamında; Doğa Koruma ve Milli Parklar  Antalya Şube Müdürü İsmail KAYA tabiatı koruma bilinci konulu konferans vermiş, hükümlü ve kurum personelinin emek ve çabası ile Elmalı İlçesi Çığlıkara Tabiatı Koruma Alanı‘nda yapılan çalışmalara ilişkin sinevizyon gösterimi yapılarak çalışmalara katılan hükümlü ve personele belge dağıtım töreni düzenlenmiştir. Doğa Koruma ve Milli Parklar  Antalya Şube Müdürlüğünce yaban hayatını tanıtıcı şekilde düzenlenen gezici müze formatındaki eğitim karavanı hükümlülerin ve personelin ziyaretine açılmış ve ilgi odağı olmuştur.               Hükümlülerin topluma kazandırılması açısından önemi bulunan bu çalışmalar sayesinde hükümlüler verimli bir şekilde hizmet etme imkanı da bulmuşlardır. Hükümlülerde tabiat bilinci oluşturma, yaban hayatı konusunda farkındalık yaratma, bundan sonraki çalışmalara öncülük etmesi ve örnek olması maksadıyla gerçekleştirilen etkinliklere; Elmalı Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Akın ÇİÇEK, Cezaevi Savcısı Aytaç ŞENER, Cezaevi Müdürü Emine ÖZBEN, Doğa Koruma ve Milli Parklar  Antalya Şube Müdürü İsmail KAYA, Şef Emre MUTLU, Ceza İnfaz Kurumu ve Doğa Koruma ve Milli Parklar personeli ile açık ceza infaz kurumunda kalmakta olan hükümlüler katılmışlardır. Düzenlenen sosyal külterel etkinlikler, Elmalı Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Akın ÇİÇEK'in kapanış konuşması,  fotoğraf çekimleri, iyi dilek ve temennileri ile sona ermiştir.            
Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığı ile T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

        Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığı ile  T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü VI. Bölge Müdürlüğüne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında yapılan faaliyetlere ilişkin  14.03.2017 tarihinde  Elmalı Açık Ceza İnfaz Kurumu‘nda etkinlikler düzenlenmiştir. 

 

Etkinlik kapsamında; Doğa Koruma ve Milli Parklar  Antalya Şube Müdürü İsmail KAYA tabiatı koruma bilinci konulu konferans vermiş, hükümlü ve kurum personelinin emek ve çabası ile Elmalı İlçesi Çığlıkara Tabiatı Koruma Alanı‘nda yapılan çalışmalara ilişkin sinevizyon gösterimi yapılarak çalışmalara katılan hükümlü ve personele belge dağıtım töreni düzenlenmiştir. Doğa Koruma ve Milli Parklar  Antalya Şube Müdürlüğünce yaban hayatını tanıtıcı şekilde düzenlenen gezici müze formatındaki eğitim karavanı hükümlülerin ve personelin ziyaretine açılmış ve ilgi odağı olmuştur.

    

         Hükümlülerin topluma kazandırılması açısından önemi bulunan bu çalışmalar sayesinde hükümlüler verimli bir şekilde hizmet etme imkanı da bulmuşlardır. Hükümlülerde tabiat bilinci oluşturma, yaban hayatı konusunda farkındalık yaratma, bundan sonraki çalışmalara öncülük etmesi ve örnek olması maksadıyla gerçekleştirilen etkinliklere; Elmalı Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Akın ÇİÇEK, Cezaevi Savcısı Aytaç ŞENER, Cezaevi Müdürü Emine ÖZBEN, Doğa Koruma ve Milli Parklar  Antalya Şube Müdürü İsmail KAYA, Şef Emre MUTLU, Ceza İnfaz Kurumu ve Doğa Koruma ve Milli Parklar personeli ile açık ceza infaz kurumunda kalmakta olan hükümlüler katılmışlardır. Düzenlenen sosyal külterel etkinlikler, Elmalı Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Akın ÇİÇEK'in kapanış konuşması,  fotoğraf çekimleri, iyi dilek ve temennileri ile sona ermiştir.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.