BURDUR TİCARET ODASI SEÇİMLERİ YAPILDI.

GÜNDEM 01.04.2018 - 15:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4222+ kez okundu.
 

BURDUR TİCARET ODASI SEÇİMLERİ YAPILDI.

Burdur Ticaret Odası seçimlerinde aday çıkmaması üzerine başkanlık için tek aday olarak seçimlere giren Yusuf Keyik güven tazeledi.
Burdur Ticaret Odası yönetim kurulu başkanlığını üç dönemdir devam ettiren 4’üncü  kez ekibi ile seçimlere giren Yusuf Keyik, bu güne kadar yönetim kurulu başkanlığını tek liste olarak girdiği seçimlerde kazanacağı kesin gözüyle bakılmaktadır. Bu güne kadar ekibi ile yaptığı çalışmalarda başarılı şekilde sürdürmesinden dolayı Ticaret ve Sanayi Odası  üyelerinden aldığı güç ile güven tazelemesi beklenmektedir.                             ODA SEÇİMLERİ GÜN BOYU DEVAM ETTİ. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’na kalıtlı 2589 üyeden 1468 üyenin 13 ayrı grupta oy kullanacağı belirtilirken sandığa kalıtlı ancak ilk altı ayını doldurmayan ve oda üyesi olmasına karşı üyelik aidatını yatırmayan 1122 kişi ise guruplarda oy kullanamayacak sabah saat 10.oo da başlayan oy kullanma gazetemizin haber saatine kadar sürdüğü için guruplara seçilecek üyelerin kesinleşmediği ve seçimin sürdüğü ifade edildi.   Burdur Ticaret ve Sanayi Odası yarışını 4’üncü defa kazanacak olan Yusuf Keyik, ise yaptığı açıklamada; bu güne kadar sürdürdüğümüz oda yönetim kurulu başkanlığını  ekip arkadaşlarım ile devam ettirme kararı aldık. Bu güne kadar olduğu gibi adaylık için yola çıkacak hiçbir kimsenin önünü kapatmadık oda üyelerinden her biri görevin yapılması için ehil kişiler olduğunu açık yüreklilik ile söyleyebilirim. Bu seçimlerde ise guruplardan seçilecek 35 üye meclisi oluşturacak. Meclis ise içinden meclis başkanını seçecek ve aynı zamanda meclis 6 kişilik yönetim kurulu üyelerini belirleyecektir.                            ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM YOĞUN ÇALIŞACAĞIZ Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, mevcut başkanı Yusuf Keyik, Burdur için Ülkemiz için yoğun bir gündem bizlere beklemektedir. Önümüzde çözülmesi gereken ülkemizdeki 14 fabrika ile birlikte özelleştirme listesine alınan “Burdur Şeker Fabrikası” ihalesinin hazırlıkları sürdürülmektedir. Ülkemizin ve Burdur’umuzun geleceği açısından ihalesi yapılacak olan “Burdur Şeker Fabrikasının” üreticimize kazandırılması Burdur’un asli malı olması için bütün gayretimizi gösteriyoruz. Elbette bunun içinde gerek oda üyesi gerek ben Burdur için elimi taşın altına koyarım diyen herkesi kucaklayacağız dedi.
Burdur Ticaret Odası seçimlerinde aday çıkmaması üzerine başkanlık için tek aday olarak seçimlere giren Yusuf Keyik güven tazeledi.

Burdur Ticaret Odası yönetim kurulu başkanlığını üç dönemdir devam ettiren 4’üncü  kez ekibi ile seçimlere giren Yusuf Keyik, bu güne kadar yönetim kurulu başkanlığını tek liste olarak girdiği seçimlerde kazanacağı kesin gözüyle bakılmaktadır. Bu güne kadar ekibi ile yaptığı çalışmalarda başarılı şekilde sürdürmesinden dolayı Ticaret ve Sanayi Odası  üyelerinden aldığı güç ile güven tazelemesi beklenmektedir.  

                          ODA SEÇİMLERİ GÜN BOYU DEVAM ETTİ.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’na kalıtlı 2589 üyeden 1468 üyenin 13 ayrı grupta oy kullanacağı belirtilirken sandığa kalıtlı ancak ilk altı ayını doldurmayan ve oda üyesi olmasına karşı üyelik aidatını yatırmayan 1122 kişi ise guruplarda oy kullanamayacak sabah saat 10.oo da başlayan oy kullanma gazetemizin haber saatine kadar sürdüğü için guruplara seçilecek üyelerin kesinleşmediği ve seçimin sürdüğü ifade edildi.

  Burdur Ticaret ve Sanayi Odası yarışını 4’üncü defa kazanacak olan Yusuf Keyik, ise yaptığı açıklamada; bu güne kadar sürdürdüğümüz oda yönetim kurulu başkanlığını  ekip arkadaşlarım ile devam ettirme kararı aldık. Bu güne kadar olduğu gibi adaylık için yola çıkacak hiçbir kimsenin önünü kapatmadık oda üyelerinden her biri görevin yapılması için ehil kişiler olduğunu açık yüreklilik ile söyleyebilirim. Bu seçimlerde ise guruplardan seçilecek 35 üye meclisi oluşturacak. Meclis ise içinden meclis başkanını seçecek ve aynı zamanda meclis 6 kişilik yönetim kurulu üyelerini belirleyecektir.

                           ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM YOĞUN ÇALIŞACAĞIZ

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, mevcut başkanı Yusuf Keyik, Burdur için Ülkemiz için yoğun bir gündem bizlere beklemektedir. Önümüzde çözülmesi gereken ülkemizdeki 14 fabrika ile birlikte özelleştirme listesine alınan “Burdur Şeker Fabrikası” ihalesinin hazırlıkları sürdürülmektedir. Ülkemizin ve Burdur’umuzun geleceği açısından ihalesi yapılacak olan “Burdur Şeker Fabrikasının” üreticimize kazandırılması Burdur’un asli malı olması için bütün gayretimizi gösteriyoruz. Elbette bunun içinde gerek oda üyesi gerek ben Burdur için elimi taşın altına koyarım diyen herkesi kucaklayacağız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.