“ DİLEKÇE TAKDİMİ SİYASET İLE BASININ ARASINI AÇTI

SİYASET 05.04.2018 - 17:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4119+ kez okundu.
 

“ DİLEKÇE TAKDİMİ SİYASET İLE BASININ ARASINI AÇTI

Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün ve bizim dilekçe takdim resmimizi de koyarak utanç verici haber yapmıştır" dedi.
Başkan Sönmez, İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı binasında yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Dün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yapmış olduğumuz ziyaretimizde Suriye Afrin bölgesinde terör örgütlerinin kaçarken tuzakladığı El yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu İlçemiz Bucak Nüfusuna kayıtlı Piyade sözleşmeli Er Muhittin Talha ÇALIŞKAN kardeşimiz ŞEHİT düşmüştür.Bizlerde hepimizin ortak paydası olan VATANIMIZ için ŞEHİT düşen bu kardeşimizin ismini sonsuza dek yaşaması adına isminin İlçemizdeki bir okula verilmesi için Milli Eğitim Müdürümüz Osman DAMARCAN beye İYİ PARTİ İlçe Teşkilatı olarak bir dilekçe takdim ettik.  İYİ PARTİ BUCAK Teşkilatı olarak bu haberde İlçemizde ve Ülkemizde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz Öğretmenlerimiz ve onları temsile yetkili olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman DAMARCAN’a “GARİP MÜDÜR”diyerek küçük düşürücü,aşağılayıcı,hor gören bir ifadeyi ŞİDDET ve NEFRETLE KINIYORUZ.Bizim Öğretmenlerimizi de Milli Eğitim Müdürümüzü de hiç kimsenin küçük düşürmek yada hor görmek HADDİNE DEĞİLDİR. İktidar Partisinin Milletvekili Reşat PETEK Şehidimizin ismini bir okula verilebileceğini söylemiş olabilir. Bizim meşhur bir Ata sözümüz vardır ; “SÖZ UÇAR,YAZI UÇMAZ” diye bizler İYİ PARTİ Bucak İlçe Teşkilatı olarak:Milletvekilimizin herhangi bir kuruma resmi olarak müracaatını ne yazılı ne görsel olarak sosyal medyada görmedik ve duymadık.İYİ PARTİ yukarıda belirttiğimiz Ata sözünü örnek alarak resmi yazı ile ŞEHİDİMİZ Muhittin Talha ÇALIŞKAN’ın isminin ebediyete kadar yaşamasını Bucak halkı ile birlikte canı gönülden arzu ettiğimiz için dilekçemizle tescil ettirdik. Tekrardan yine söylüyoruz biz İYİ PARTİ Teşkilatı olarak İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Nezdinde tüm Eğitim camiamıza zavallı ibaresini çağrıştıran “GARİP MÜDÜR” başlıklı haberi servis edeni de yazanı da KINIYOR ve VİCDANLARA bırakıyoruz. Kabul buyurdukları için İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Eğitim camiamıza teşekkür ediyor
Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün ve bizim dilekçe takdim resmimizi de koyarak utanç verici haber yapmıştır" dedi.

Başkan Sönmez, İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı binasında yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Dün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yapmış olduğumuz ziyaretimizde Suriye Afrin bölgesinde terör örgütlerinin kaçarken tuzakladığı El yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu İlçemiz Bucak Nüfusuna kayıtlı Piyade sözleşmeli Er Muhittin Talha ÇALIŞKAN kardeşimiz ŞEHİT düşmüştür.Bizlerde hepimizin ortak paydası olan VATANIMIZ için ŞEHİT düşen bu kardeşimizin ismini sonsuza dek yaşaması adına isminin İlçemizdeki bir okula verilmesi için Milli Eğitim Müdürümüz Osman DAMARCAN beye İYİ PARTİ İlçe Teşkilatı olarak bir dilekçe takdim ettik.
 İYİ PARTİ BUCAK Teşkilatı olarak bu haberde İlçemizde ve Ülkemizde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz Öğretmenlerimiz ve onları temsile yetkili olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman DAMARCAN’a “GARİP MÜDÜR”diyerek küçük düşürücü,aşağılayıcı,hor gören bir ifadeyi ŞİDDET ve NEFRETLE KINIYORUZ.Bizim Öğretmenlerimizi de Milli Eğitim Müdürümüzü de hiç kimsenin küçük düşürmek yada hor görmek HADDİNE DEĞİLDİR.
İktidar Partisinin Milletvekili Reşat PETEK Şehidimizin ismini bir okula verilebileceğini söylemiş olabilir. Bizim meşhur bir Ata sözümüz vardır ; “SÖZ UÇAR,YAZI UÇMAZ” diye bizler İYİ PARTİ Bucak İlçe Teşkilatı olarak:Milletvekilimizin herhangi bir kuruma resmi olarak müracaatını ne yazılı ne görsel olarak sosyal medyada görmedik ve duymadık.İYİ PARTİ yukarıda belirttiğimiz Ata sözünü örnek alarak resmi yazı ile ŞEHİDİMİZ Muhittin Talha ÇALIŞKAN’ın isminin ebediyete kadar yaşamasını Bucak halkı ile birlikte canı gönülden arzu ettiğimiz için dilekçemizle tescil ettirdik.
Tekrardan yine söylüyoruz biz İYİ PARTİ Teşkilatı olarak İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Nezdinde tüm Eğitim camiamıza zavallı ibaresini çağrıştıran “GARİP MÜDÜR” başlıklı haberi servis edeni de yazanı da KINIYOR ve VİCDANLARA bırakıyoruz. Kabul buyurdukları için İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Eğitim camiamıza teşekkür ediyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.