BAŞKAN MENGİ POLİS TEŞKİLATININ 173 KURULUŞ YILINI KUTLADI

SİYASET 09.04.2018 - 11:03, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3463+ kez okundu.
 

BAŞKAN MENGİ POLİS TEŞKİLATININ 173 KURULUŞ YILINI KUTLADI

-AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi'nin Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş yıldönümünü kutlama mesajı;
Kurulduğu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübeleri ile halkın huzuru, genel güvenlik ve asayişin temini, devletimizin bütünlüğü için, fedakarca hizmet veren “Emniyet Teşkilatımızın Kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gece gündüz demeden cansiperane çalışarak onurlu bir görevi ifa eden Emniyet mensuplarımızın bu özverili çalışmaları sayesinde huzur ve güven içindeyiz. Gücünü yasalardan ve desteğini aziz milletimizden alan Türk Polis Teşkilatımız, hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere her geçen gün daha da bağlılık göstererek toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Türk Polis Teşkilatı, suç işlenmesini önlemek, gerek ferdi gerekse organize suçları takip etmek ve suçluları yakalayarak adalete teslim etmek gibi çok önemli görevleri layıkıyla yerine getirmektedir. Huzur içinde yaşamamızı sağlayan Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevini yerine getirirken şehit olan bütün polislerimizi rahmetle anıyorum  
-AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi'nin Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş yıldönümünü kutlama mesajı;

Kurulduğu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübeleri ile halkın huzuru, genel güvenlik ve asayişin temini, devletimizin bütünlüğü için, fedakarca hizmet veren “Emniyet Teşkilatımızın Kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gece gündüz demeden cansiperane çalışarak onurlu bir görevi ifa eden Emniyet mensuplarımızın bu özverili çalışmaları sayesinde huzur ve güven içindeyiz.

Gücünü yasalardan ve desteğini aziz milletimizden alan Türk Polis Teşkilatımız, hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere her geçen gün daha da bağlılık göstererek toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Türk Polis Teşkilatı, suç işlenmesini önlemek, gerek ferdi gerekse organize suçları takip etmek ve suçluları yakalayarak adalete teslim etmek gibi çok önemli görevleri layıkıyla yerine getirmektedir. Huzur içinde yaşamamızı sağlayan Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevini yerine getirirken şehit olan bütün polislerimizi rahmetle anıyorum

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.