FUAR HAZIRLIKLARI SON HIZLA DEVAM EDİYOR

EKONOMİ 10.04.2018 - 11:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3426+ kez okundu.
 

FUAR HAZIRLIKLARI SON HIZLA DEVAM EDİYOR

Vali Şerif Yılmaz, 26-29 Nisan 2018 tarihleri arasında ilimizde düzenlenecek tarım fuarı öncesi oda ve birlik başkanlarını kabul etti.
Burdur da düzenlenecek olan ve bölgenin ekonomisine yön veren güçlendiren “Teke Yöresi Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı” dördüncü kez kapılarını açacak fuar çalışmaları öncesinde oda ve birlik başkanları, organizasyonu üstlenen firma yetkilisi ile birlikte Vali Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek fuarla ilgili kendisine bilgi verdiler.   Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi fuara renk katacak inek, teke ve koç güzellik yarışmalarının bu yılda yapılacağını belirten başkanlar fuar süresince yapılması planlanan etkinliklerle ilgili Vali Yılmaz’ın görüşlerini aldılar. Geçmiş yıllarda yapılan fuarlarında artıları eksileriyle değerlendirildiği ziyarette sektörün temsilcileri Vali Yılmaz'la karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.  Destekleri dolayısıyla kendisine teşekkür ettiler.     FUARA HEP BİRLİKTE EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ   Ekonomisinin büyük bir bölümü süt hayvancılığına dayalı tarımsal faaliyetten oluşan ilimizde, önemli bir fuara hep birlikte ev sahipliği yapacağız diyen Vali Yılmaz, öncelikle fuarın başta ilimiz olmak üzere, bölgemiz ve ülkemize hayırlar getirmesini diledi.   Sürdürülebilir tarım ve hayvancılık adına, güncel teknolojilerin sergileneceği modern tarım tekniklerinin tanıtılacağı fuarda, sektörün temsilcilerinin bir araya geleceğini belirten Vali Yılmaz, fuarın sektörün sıkıntılarına dikkat çekilmesi adına da önemli bir fırsat olduğunu belirtti.   Fuar Organizasyonuna Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız, Ahmet Eşref Fakıbaba’nın programı uygun olması durumunda katılımının söz konusu olduğunu belirten Vali Yılmaz, Göller, Güller ve Gönüller Şehri, Teke Yöresinin Kültür Başkenti Burdur’a yakışır bir fuar organizasyonuna ev sahipliği yapacağız diyerek şimdiden çiftçimize, üreticimize hayırlı olmasını diledi.   Oda ve Birlik Başkanlarına ziyaretleri dolayısıyla memnuniyet duyduğunu belirten Vali Yılmaz, organizasyonda emeği geçecek tüm paydaşlara teşekkür ederek üzerlerine düşen gerekli desteği vereceğini ifade etti.   Ziyarette Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik,  Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan, Türkiye Köy-Koop Birlikleri Merkez Birliği Genel Başkanı Yakup Yıldız, Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir, Burdur İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Turan Çayır ve GL Platform Fuar Genel Müdürü Gül Ceylan yer aldı.   
Vali Şerif Yılmaz, 26-29 Nisan 2018 tarihleri arasında ilimizde düzenlenecek tarım fuarı öncesi oda ve birlik başkanlarını kabul etti.

Burdur da düzenlenecek olan ve bölgenin ekonomisine yön veren güçlendiren “Teke Yöresi Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı” dördüncü kez kapılarını açacak fuar çalışmaları öncesinde oda ve birlik başkanları, organizasyonu üstlenen firma yetkilisi ile birlikte Vali Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek fuarla ilgili kendisine bilgi verdiler.

 

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi fuara renk katacak inek, teke ve koç güzellik yarışmalarının bu yılda yapılacağını belirten başkanlar fuar süresince yapılması planlanan etkinliklerle ilgili Vali Yılmaz’ın görüşlerini aldılar. Geçmiş yıllarda yapılan fuarlarında artıları eksileriyle değerlendirildiği ziyarette sektörün temsilcileri Vali Yılmaz'la karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.  Destekleri dolayısıyla kendisine teşekkür ettiler.

    FUARA HEP BİRLİKTE EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ  

Ekonomisinin büyük bir bölümü süt hayvancılığına dayalı tarımsal faaliyetten oluşan ilimizde, önemli bir fuara hep birlikte ev sahipliği yapacağız diyen Vali Yılmaz, öncelikle fuarın başta ilimiz olmak üzere, bölgemiz ve ülkemize hayırlar getirmesini diledi.

 

Sürdürülebilir tarım ve hayvancılık adına, güncel teknolojilerin sergileneceği modern tarım tekniklerinin tanıtılacağı fuarda, sektörün temsilcilerinin bir araya geleceğini belirten Vali Yılmaz, fuarın sektörün sıkıntılarına dikkat çekilmesi adına da önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

 

Fuar Organizasyonuna Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız, Ahmet Eşref Fakıbaba’nın programı uygun olması durumunda katılımının söz konusu olduğunu belirten Vali Yılmaz, Göller, Güller ve Gönüller Şehri, Teke Yöresinin Kültür Başkenti Burdur’a yakışır bir fuar organizasyonuna ev sahipliği yapacağız diyerek şimdiden çiftçimize, üreticimize hayırlı olmasını diledi.

 

Oda ve Birlik Başkanlarına ziyaretleri dolayısıyla memnuniyet duyduğunu belirten Vali Yılmaz, organizasyonda emeği geçecek tüm paydaşlara teşekkür ederek üzerlerine düşen gerekli desteği vereceğini ifade etti.

 

Ziyarette Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik,  Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan, Türkiye Köy-Koop Birlikleri Merkez Birliği Genel Başkanı Yakup Yıldız, Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir, Burdur İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Turan Çayır ve GL Platform Fuar Genel Müdürü Gül Ceylan yer aldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.