BTB BAŞKANI BAŞAR: YAPILMAYANLAR YAPILACAKLARIN TEMİNATI OLMAZ

DİĞER 10.04.2018 - 18:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4288+ kez okundu.
 

BTB BAŞKANI BAŞAR: YAPILMAYANLAR YAPILACAKLARIN TEMİNATI OLMAZ

Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Yılmaz Başar, 15 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan Burdur Ticaret Borsası seçimleri öncesinde, Borsası’nın 383 üyesine seslendi.
Türkiye’de sütün para etmediği, tavan yapmış bir yem fiyatı varken, kimin seçilmesinden öte kimin seçilmemesini düşünmenin, kooperatif ortaklarının menfaatine olacağını vurgulayan Başar, “Çünkü, yem almazsan sütünü almam anlayışı ve dayatması, oy vermezsen sütünü almam noktasına kadar getirilmiştir. Seçmenin hür iradesini ön planda tutmak demokrasinin en temel taşıdır. Şahsım olarak bu tür baskı ve tehditlerin sonrasını endişe ile beklemekteyim. Kooperatif başkanlarımızın bu dayatmayla karşı karşıya bırakılması, demokratik olan ülkemizde hayvancılık profilinin, antidemokratik bir sisteme gittiğinin en büyük göstergesidir” dedi. DAHA GÜÇLÜ DAHA AZİMLİYİZ Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, kendisine yöneltilen mesnetsiz suçlamalara karşı suskunluğunu bozdu. Kaybetme korkusuyla hareket edenlerin, kendisine yönelik suçlamaların dozunu giderek artırdığını belirten Başar,” Sosyal ve ekonomik baskılar altında bir seçim maratonu yaşayan Burdur Ticaret Borsası’nın birbirinden değerli üyelerine çağrıda bulunmak istiyorum. Bu kez daha güçlü, daha azimli ve daha da organizeyiz. Bizlerin her ne kadar olsa da ön plana çıkmasını istemeyen, Burdur Ticaret Borsası olarak yaptığımız çalışmaları gölgelemek hatta baltalamak isteyen karteller olsa da, bu baskılara rağmen birey için değil, toplum ve kurum menfaatleri için yine adayım. Adayım, çünkü bu gücü her zaman olduğu gibi yine üyelerimden alıyorum” dedi. 13 YILDA YAPILMANLARI YAPTIK Tüm olumsuz propagandalara ve karalama kampanyalarına rağmen üyelere olan güvenlerinin tam olduğuna dikkat çeken Başar, “15 Nisan 2018 akşamı, değerli üyelerimizin iradesi sandığa yansıyacak ve sessiz çoğunluğun sesi, beni ve ekibimi fark yaratarak tekrar görev verecektir. Şunun altını çizmek isterim ki, yapılmayanların, yapılacakların asla teminatı olamaz. Bizden önce 13 yıl Borsayı yönetenlerin, yapamadıklarını 4 yıl gibi kısa sürede yapmamıza rağmen şahsıma ve eksi yol arkadaşlarıma atılan suçlamaları, aşağılamaları ve hatta hakarete varan ithamlarını, değerli üyelerimiz en iyi cevabı 4 Mayıs 2013 tarihinde verdi ve vermeye de devam ediyor. Oy veren veya vermeyen üyelerimize tekrardan ayrı ayrı teşekkür ederim. Kötü söz sahibine aittir ve her zaman meyve veren ağaç taşlanmıştır. Bu bağlamda, biz bu kavganın tarafı olmadık ve olmayacağız” şeklinde konuştu. YAPTIKLARIMIZI ÜYELERİMİZ GÖRÜYOR Göreve geldikleri andan itibaren yapılanların ortada olduğunu aktaran Başar,”Akredite olamayan bir Borsa’yı, mevcut puanını iki katına çıkartarak 5 yıldızlı hizmet veren Borsa haline dönüştürdük. Bu bağlamda emeği geçen personelimize tekrardan teşekkür ediyorum. Burdur Ticaret Borsası’nı TOBB Hayvancılık ve Akreditasyon Kurulu’nda, kurul üyeliği olarak temsil etme imkanı buldum. Üyelerimizin, hem zaman hem de ekonomik anlamda kaybını ortadan kaldırarak, mobil tescil uygulamasını hayata geçirdik.  
Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Yılmaz Başar, 15 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan Burdur Ticaret Borsası seçimleri öncesinde, Borsası’nın 383 üyesine seslendi.

Türkiye’de sütün para etmediği, tavan yapmış bir yem fiyatı varken, kimin seçilmesinden öte kimin seçilmemesini düşünmenin, kooperatif ortaklarının menfaatine olacağını vurgulayan Başar, “Çünkü, yem almazsan sütünü almam anlayışı ve dayatması, oy vermezsen sütünü almam noktasına kadar getirilmiştir. Seçmenin hür iradesini ön planda tutmak demokrasinin en temel taşıdır. Şahsım olarak bu tür baskı ve tehditlerin sonrasını endişe ile beklemekteyim. Kooperatif başkanlarımızın bu dayatmayla karşı karşıya bırakılması, demokratik olan ülkemizde hayvancılık profilinin, antidemokratik bir sisteme gittiğinin en büyük göstergesidir” dedi.

DAHA GÜÇLÜ DAHA AZİMLİYİZ

Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, kendisine yöneltilen mesnetsiz suçlamalara karşı suskunluğunu bozdu. Kaybetme korkusuyla hareket edenlerin, kendisine yönelik suçlamaların dozunu giderek artırdığını belirten Başar,” Sosyal ve ekonomik baskılar altında bir seçim maratonu yaşayan Burdur Ticaret Borsası’nın birbirinden değerli üyelerine çağrıda bulunmak istiyorum. Bu kez daha güçlü, daha azimli ve daha da organizeyiz. Bizlerin her ne kadar olsa da ön plana çıkmasını istemeyen, Burdur Ticaret Borsası olarak yaptığımız çalışmaları gölgelemek hatta baltalamak isteyen karteller olsa da, bu baskılara rağmen birey için değil, toplum ve kurum menfaatleri için yine adayım. Adayım, çünkü bu gücü her zaman olduğu gibi yine üyelerimden alıyorum” dedi.

13 YILDA YAPILMANLARI YAPTIK

Tüm olumsuz propagandalara ve karalama kampanyalarına rağmen üyelere olan güvenlerinin tam olduğuna dikkat çeken Başar, “15 Nisan 2018 akşamı, değerli üyelerimizin iradesi sandığa yansıyacak ve sessiz çoğunluğun sesi, beni ve ekibimi fark yaratarak tekrar görev verecektir. Şunun altını çizmek isterim ki, yapılmayanların, yapılacakların asla teminatı olamaz. Bizden önce 13 yıl Borsayı yönetenlerin, yapamadıklarını 4 yıl gibi kısa sürede yapmamıza rağmen şahsıma ve eksi yol arkadaşlarıma atılan suçlamaları, aşağılamaları ve hatta hakarete varan ithamlarını, değerli üyelerimiz en iyi cevabı 4 Mayıs 2013 tarihinde verdi ve vermeye de devam ediyor. Oy veren veya vermeyen üyelerimize tekrardan ayrı ayrı teşekkür ederim. Kötü söz sahibine aittir ve her zaman meyve veren ağaç taşlanmıştır. Bu bağlamda, biz bu kavganın tarafı olmadık ve olmayacağız” şeklinde konuştu.

YAPTIKLARIMIZI ÜYELERİMİZ GÖRÜYOR

Göreve geldikleri andan itibaren yapılanların ortada olduğunu aktaran Başar,”Akredite olamayan bir Borsa’yı, mevcut puanını iki katına çıkartarak 5 yıldızlı hizmet veren Borsa haline dönüştürdük. Bu bağlamda emeği geçen personelimize tekrardan teşekkür ediyorum. Burdur Ticaret Borsası’nı TOBB Hayvancılık ve Akreditasyon Kurulu’nda, kurul üyeliği olarak temsil etme imkanı buldum. Üyelerimizin, hem zaman hem de ekonomik anlamda kaybını ortadan kaldırarak, mobil tescil uygulamasını hayata geçirdik.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.