BAKİ VAROL: “KARARI BORSA ÜYELERİ VERİR”

YAŞAM 12.04.2018 - 14:43, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4057+ kez okundu.
 

BAKİ VAROL: “KARARI BORSA ÜYELERİ VERİR”

15 Nisan 2018 günü yapılacak olan Burdur Ticaret Borsası seçimlerinde Başkanlık için yarışan 3 adaydan biri olan Baki Varol seçim sandığının galibi 383 üye olacağını belirtti.
Varollar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, Seçim gezileri sırasında hiçbir zaman adaylığını açıklayan arkadaşlarım hakkında en ufak bir kırıcı cümle kullanmadım. Yılmaz Başar, bizim dost saydığımız ağabey gibi gördüğümüz, 4. Kardeşimiz saydığımız Ahmet Başar ağabeyimizin  oğlu. Kendi meclisi onu çalıştırmadı, Bu Burdur Ticaret Borsası 4-5 yıl içinde yola çıktığı kendisinin ise güvendiği meclisindeki çözümsüzlük Yılmaz Başar’ın başarısızlığı gibi görülmüştür. Ömer Faruk Gündüzalp arkadaşımızla biz senelerce birlikte çalıştık. Benim her iki arkadaşımla tartışılacak bir sorunum olamaz. Ben bu seçimde 383 üyemizin gelip sandık başında vereceği Oy’u ile sonucu belirleyeceğini her zaman söylerim; son karar her zaman Oy kullananındır” dedi. Baki Varol Seçim gezileri sırasında tüm üyelere ulaşmaya çalışan ve her üye ile seçimlerin gidişatı konusunda durum değerlendirmesi yaparak görüşlerini alan; verdiği yemeklerdeki çok yoğun ilgiye rağmen “Saçın ak mı kara mı olduğunu sandıktan çıkan Oy belirler” diye durum değerlendirmesini yapan Baki Varol, seçime, karşısındaki 2 aday yanında bulunan ve halen birbirlerini çalışmamakla suçlayan Meclis adayları ve bu değerlendirmeyi yapan çevrenin yoğun baskısı ile Başkan Adayı olduğunu belirterek yoluna devam etmektedir.    Başkan olmadığı halde, bu güne kadar sosyal alandan kopmamak için sürekli çalışmalarının da semeresini gördüğünü belirterek.  Burdur’un menfaatleri Burdurlu üreticiler ve çevrenin gördüğü çalışma ve projeler ile Ankara’daki bağlarına daima sıkı tutup çözmeyi sürdürdüğünü de belirten Baki Varol “TOBB Süt Konseyinde iken Türkiye’de Süt’ün fiyatının tek olmasını sağladığını; 2. Teklif olan, nisan mayıs aylarında kabaran Süt’ün Bakanlık ve bağlı kuruluşları tarafından alınarak Süt Tozu yapılmasını önerisinin önceki gün itibariyle yine uygulanmaya başladığını;Burdur’un ise olmazsa olmazları arasında sayılan Burdur Et Kombinasını, 5,5 sene kapalı kalıp, satılsa işçilerin kıdem tazminatı bile etmeyecek Burdur Yem Fabrikasını alıp bu gün her iki fabrikanın da örnek bir şekilde sahipleri tarafından işletildiğini” ifade ederek “Seçim bittiği an önümüzdeki en büyük sorun olan Burdur Şeker Fabrikası’nın Burdur’a kazandırılması için Burdur’lu, Burdur’u seven işadamları, Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte teklifimizi hazırlayıp Ankara’nın yolunu tutacağız ve Burdur Şeker Fabrikasını Burdur’lunun Olmasını sağlayacağız; bu ya olacak, ya olacak” diyerek, kararlılıklarını ifade ederek Burdur şeker fabrikası için yola çıktılar.
15 Nisan 2018 günü yapılacak olan Burdur Ticaret Borsası seçimlerinde Başkanlık için yarışan 3 adaydan biri olan Baki Varol seçim sandığının galibi 383 üye olacağını belirtti.

Varollar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, Seçim gezileri sırasında hiçbir zaman adaylığını açıklayan arkadaşlarım hakkında en ufak bir kırıcı cümle kullanmadım. Yılmaz Başar, bizim dost saydığımız ağabey gibi gördüğümüz, 4. Kardeşimiz saydığımız Ahmet Başar ağabeyimizin  oğlu. Kendi meclisi onu çalıştırmadı, Bu Burdur Ticaret Borsası 4-5 yıl içinde yola çıktığı kendisinin ise güvendiği meclisindeki çözümsüzlük Yılmaz Başar’ın başarısızlığı gibi görülmüştür. Ömer Faruk Gündüzalp arkadaşımızla biz senelerce birlikte çalıştık. Benim her iki arkadaşımla tartışılacak bir sorunum olamaz. Ben bu seçimde 383 üyemizin gelip sandık başında vereceği Oy’u ile sonucu belirleyeceğini her zaman söylerim; son karar her zaman Oy kullananındır” dedi.
Baki Varol Seçim gezileri sırasında tüm üyelere ulaşmaya çalışan ve her üye ile seçimlerin gidişatı konusunda durum değerlendirmesi yaparak görüşlerini alan; verdiği yemeklerdeki çok yoğun ilgiye rağmen “Saçın ak mı kara mı olduğunu sandıktan çıkan Oy belirler” diye durum değerlendirmesini yapan Baki Varol, seçime, karşısındaki 2 aday yanında bulunan ve halen birbirlerini çalışmamakla suçlayan Meclis adayları ve bu değerlendirmeyi yapan çevrenin yoğun baskısı ile Başkan Adayı olduğunu belirterek yoluna devam etmektedir.
   Başkan olmadığı halde, bu güne kadar sosyal alandan kopmamak için sürekli çalışmalarının da semeresini gördüğünü belirterek.  Burdur’un menfaatleri Burdurlu üreticiler ve çevrenin gördüğü çalışma ve projeler ile Ankara’daki bağlarına daima sıkı tutup çözmeyi sürdürdüğünü de belirten Baki Varol “TOBB Süt Konseyinde iken Türkiye’de Süt’ün fiyatının tek olmasını sağladığını; 2. Teklif olan, nisan mayıs aylarında kabaran Süt’ün Bakanlık ve bağlı kuruluşları tarafından alınarak Süt Tozu yapılmasını önerisinin önceki gün itibariyle yine uygulanmaya başladığını;Burdur’un ise olmazsa olmazları arasında sayılan Burdur Et Kombinasını, 5,5 sene kapalı kalıp, satılsa işçilerin kıdem tazminatı bile etmeyecek Burdur Yem Fabrikasını alıp bu gün her iki fabrikanın da örnek bir şekilde sahipleri tarafından işletildiğini” ifade ederek “Seçim bittiği an önümüzdeki en büyük sorun olan Burdur Şeker Fabrikası’nın Burdur’a kazandırılması için Burdur’lu, Burdur’u seven işadamları, Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte teklifimizi hazırlayıp Ankara’nın yolunu tutacağız ve Burdur Şeker Fabrikasını Burdur’lunun Olmasını sağlayacağız; bu ya olacak, ya olacak” diyerek, kararlılıklarını ifade ederek Burdur şeker fabrikası için yola çıktılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.